Yksilövalmennus

 

LIFE & MINDFULNESS COACHING

Kokonaisvaltainen oman elämän, läsnäolon ja oivallusten tukeminen.

Aiheina voivat olla esimerkiksi:

 

LIFE COACHING

*elämäntehtävä ja inspiraatio

*elämän tasapainottaminen ja hyvinvointi

*vahvuudet ja luovat voimavarat

*elämänmuutokset

*lifefulness-periaate

*lifestyle-opastus esim. kasvisruoka, superfoodit, uni, luontoyhteys

*karisman lisääminen

*inhimillinen ja henkinen kasvu

 

MINDFULNESS COACHING

*mindfulness (tietoisuustaidot ja hyväksyvä läsnäolo)

*muodolliset harjoitukset esim. meditaatio kohteen kanssa ja ilman

*epämuodolliset harjoitukset: huomioiminen ja rentoutuminen päivän hetkissä

*läsnäolon oivallukset ja “The Power of Now”

*oman harjoitusrutiinin luominen

*läsnäolon arkeen integrointi

*läsnäolo muiden taitojen ja ominaisuuksien yhteydessä esim. vuorovaikutus, karisma, stressinhallinta, ajanhallinta, johtaminen

 

CHI KUNG -YKSITYISOPETUS

Oman harjoituksen tukeminen tai aloittaminen. Liikesarjojen opiskelu sekä erilaiset harjoituskokonaisuudet erilaisiin elämäntilanteisiin. Kuinka esimerkiksi voi nostaa energiatasoa, rentoutua, “nollata” tai löytää sisäistä selkeyttä. Liikemeditaation oivaltaminen, epämuodolliset chi kung -harjoitukset ja chi kung arjen hetkissä. Myös edenneet chi kung -tekniikat, energiakultivaatio ja harjoitukset henkisten päämäärien kanssa.

Yhdessä voimme luoda arkeen sopivat harjoitusrutiinit.

Chi kung tukee hyvin meditaatiota ja antaa energiaa eri elämänaluille ja toimintoihin. Eli se on hyvä lisä muille valmennuksille ja terapialle. Jotkut ovat kokeneet chi kungin antavan apua myös vuorovaikutukseen ja johtamiskykyihin.

 

TOIMINTATERAPIAN VASTAANOTTO

Toimintaterapeutin vastaanotto on tarkoitettu ihmisille, jotka kaipaavat arkeen toimivuutta, joustavuutta ja voimavaroja. Yksilöllinen arjen käsittely mahdollistaa asiakkaalle tärkeiden elämänalueiden tarkan ja konkreettisen lähestymisen.

Yhdessä voidaan tarkastellaan arjen osa-alueita esimerkiksi itsestä huolehtimista, työtä (opiskelu) ja vapaa-aikaa. Käytännössä voidaan käsitellä esimerkiksi kuinka tasapainottaa palautuminen ja tuottavatta toiminnat tai kuinka luoda uusia hyödyllisiä ja hyvinvointia lisäävien tapoja ja rutiineja arkeen. Flow-kokemuksen löytäminen arjen toiminnoissa ja hetkissä voi myös olla yksi mahdollinen aihe.

 

 

YLEINEN NÄKÖKULMA

Näkökulma on käytännöllinen ja arjen muutoksiin tähtäävä. Asiakas valitsee itselleen sopivia konkreettisia tehtäviä ja harjoituksia, joilla hän voi lisätä arkensa toimivuutta ja voimavaroja. Näiden toteutumista seurataan yhdessä ja tarvittaessa myös pohdintaan mitä voisi tehdä toisin, jos haluttuja muutoksia toiminnassa ei saatu aikaan. Lähtökohtana on ennen kaikkea auttaa jokaista löytämään itse omat tärkeät kysymyksensä ja vastauksensa sekä inspiraatio ja tuki toteutukseen.

 

TOTEUSTUSPAIKAT

Erilaisia mahdollisuuksia esimerkiksi: Helsinki Ullanlinna, Hotellin kahvila Helsingissä tai Skypellä missä vain. Samoin yhtenä paikka on Espoon Tapiolassa Spektri Busineess parkissa Yoga Wellness -tilat.

 

VALMENTAJANA, OPETTAJANA JA TERAPEUTTINA

Jarko Taivasmaa

valmentaja ja toimintaterapeutti amk

chi kung – ja mindfulness-opettaja

metsään uppoutumisen menetelmän kehittäjä

 

HINNAT YKSITYISHENKILÖILLE

Tarkasta (ja osta) Holvin kaupausta ajankohtainen hinta ja mahdolliset tarjoukset! 

https://holvi.com/shop/Lifefulnessboutique/section/henkilokohtainen-valmennus/

*Yritysasiakas: kysy tarjousta. 

*Kysy tarjousta toimintaterapiasta.

 

 

ERÄS KOKEMUS VALMENNUKSESTA

“Säännöllisten meditaatio- ja chi kung -harjoitusten myötä olen saanut elämääni järjestystä ja selkeyttä. Olen saanut enemmän aikaa ja energiaa itselleni merkityksellisille asioille karsimalla hetkellistä tyydytystä tuovaa tekemistä. Kannustuksesi ja valmennuskeinosi ovat olleet tehokkaita ja keskeisiä tässä lyhyessä ajassa kokemassani merkittävässä muutoksessa. Terveydentilani on kohentunut, itseluottamukseni ja -tuntemukseni on parantunut ja olen löytänyt kyvyn kuunnella intuitiotani, mikä on tuonut mukanaan onnellisia sattumuksia! Olen oppinut arvostamaan itseäni toivomaan sekä vastaanottamaan itselleni kaikkea hyvää. Olen hyvin kiitollinen kaikesta!

Toivon että moni muukin löytää tiensä henkilökohtaiseen valmennukseesi, mikäli mahdollisuus siihen tarjoutuu. Uskon, että tämä kevät ja kesä tulevat olemaan käänteentekeviä elämässäni.

Paljon kiitoksia, Jarko!”

 

Valmentajan kommentti:”Tämän 39-vuotiaan naisasiakkaan kanssa huomattiin suuria hyötyjä päivittäisen meditaatio- ja chi kung -harjoitusrutiinin luomisesta. Aamun harjoitukset antoivat hänen koko tulevalla päivälle paremman suunnan ja vireen. Tärkeässä osassa oli itsekurin myönteinen käyttö oikeissa tilanteissa. Toisaalta olennaista oli myös löytää itsekurille vastapainona lempeys ja anteeksi antaminen itselle haastavissa tilanteissa. Itsen arvostaminen ja pyrkimys antaa itselle parhainta hyvää elämässä eri tavoilla tukivat hänen elämänsä myönteisen muutoksen jatkumista ja syventymistä.”

 

 

KYSY LISÄÄ TAI VARAA AIKA!

 info (att) taivastalo.fi / 044 040 1144 (Jarko)