Tietoisuusohjaajakoulutuksen pääkouluttaja

PÄÄKOULUTTAJA JA -VALMENTAJA

 

Jarko Taivasmaa

 

Jarko Taivasmaa on ohjannut, opettanut sekä luennoinut meditaatiosta, mindfulnessista ja läsnäolon periaatteista ja menetelmistä esimerkiksi Aalto Yliopistossa, Aalto University Executive Educationissa, Amiedussa, Henkisen valmentamisen akatemiassa sekä muissa yrityksissä sekä erilaisilla viikkotunneilla, kursseilla ja retriiteillä. Hän on myös opettanut Kelan Aslak-, Tules- ja kuntoremonttiryhmille läsnäolon ja kehotietoisuuden menetelmiä ja periaatteita sekä ohjannut merkitykselliseen elämään ja flow-kokemuksiin.

 

Jarkolla on toimintaterapiakoulutus ammattikorkeakoulusta 2001 ja hänen päättötyönsä keskittyi siihen kuinka läsnäoloa voisi lisätä terapia-asiakkaiden elämässä. Hän syventyi opinnoissaan mielenterveyskuntoutujiin. Jarko on chi kung (qigong)opettajasertifiointi: Institute of Integral Qigong and Tai Chi 2005 USA. Hän on opettanut chi kungia ja muita menetelmiä opettajakoulutuksen jälkeen.

 

Jarkon näkökulma on, että tasapainoinen meditatiivinen ja oivallusten täyteinen elämä tarvitsee tuekseen sopivasti juurevuutta, sydämellisyyttä, toimintaa sekä vahvaa osallistumisen kokemusta sosiaalisesti ja elämässä yleisesti. Siksi koulutuksessa keskitytään myös tasapainoisen elämäntyylin luomiseen ja tukemiseen omassa ja ohjattavien elämässä.

 

Katso kokemuksia Jarkon kursseilta ja retriiteiltä.

https://www.taivastalo.fi/kokemuksia/

Koulutus tähtää siihen, että sinä pystyt tarjoamaan samanlaisia kokemuksia ja hyötyjä ihmisille ja parempaakin omalla ainutlaatuisella tyylilläsi.

 

Lue lisää Jarkosta

https://www.taivastalo.fi/me/

 

 

 nettiin koulutus 2