Tietoisuusohjaajakoulutuksen kolme arvoa ja asennetta

KOULUTUKSEN KOLME YDINARVOA JA -ASENNETTA

Nämä ovat koulutuksen perusta ja ohjaajaksi tulemisen ydin. Tarkoitus on myös, että ohjattavia rohkaistaan rehellisyyteen, luottamaan omaan kokemukseen ja olemaan myötätuntoisia elämän tilanteissa.

 

REHELLISYYS ITSEÄ KOHTAAN – vain katsomalla asioita suoraan ja tosiasiat myöntämällä voit tulla vapaammaksi ja siirtyä seuraavaan kokemukseen vanhat näkökulmat taakse jättäen. Totuus tekee vapaaksi ja rennoksi.

 

OMAAN KOKEMUKSEEN LUOTTAMINEN – kyseenalaista kaikki mitä sinulle koulutuksessa tai elämässä sanotaan ja ole itse itsellesi valo. Näin kehität erottelukykyäsi, itseluottamustasi ja voimaasi. Mutta hyppää myös rohkeasti uusiin kokemuksiin ja avoimesti ota tutkiskeluun myös asioita ja näkökulmia, jotka ovat nykyisten käsitystesi ulkopuolelta.

 

MYÖTÄTUNTO ITSEÄ JA MUITA KOHTAAN – sisäinen selkeytesi sekä näkökykysi ja jopa intuitiosi vahvistuvat vuoden aikana. Kun näet paljon uutta ja todellista sekä kätkettyäkin itsestä ja maailmasta, on hyvä olla itselle ja muille lempeä ja ystävällinen. Viisaus ja myötätunto ovat parhaimmillaan silloin, kun ne ovat tasapainossa.