Valmennuskokonaisuudet

VOIMAVAROJA JOKAISEEN HETKEEN

 

OIVALLUS

– TIETOISUUSTAIDOT (mindfulness)

Saat kokemuksia, oivalluksia ja opit menetelmiä, joilla voit ottaa kaikkein tärkeimmän resurssit, huomion ja tietoisuuden, entistä taitavammin käyttöösi. Oivalla läsnäolon voima! Katso lisää linkistä tietoisuustaidot (mindfulness)

 

VIRTA

– MENETELMÄT TILAN MUUTTAMISEEN

Opit menetelmiä, joilla voit muuttaa fysiologista ja sisäistä tilaasi myönteisemmäksi. Kuinka nostan energiataso ja valmiutta? Kuinka nollaan ja rentoutan itseni?

 

SYDÄN

– INSPIRAATIOTA JA ENERGIAA

Valaise missiosi. Kirkasta mitä olet antamassa ja mikä on roolisi itseäsi suuremmassa kokonaisuudessa (yrityksessäsi ja asiakkaiden palvelussa). Ja tuo sydän toimintaasi! Ymmärrä ja löydä flow-tila. Opi menetelmiä energiatason nostamiseen.

 

DA VINCI

– LUOVAT VOIMAVARAT JA LUOVAT TIIMIROOLIT

Miten ideat ilmentyvät konkreettisiksi asioiksi, tapahtumiksi ja tuloksiksi? Ja mitkä ovat sinun vahvuutesi tässä prosessissa? Entä mitkä ovat tiimin vahvuudet tässä prosessissa? Näihin löydät vastaukset Da Vinci -valmennuksessa.

 

 

 

 

HYVINVOINTIA JOKAISEEN HETKEEN

 

RENTO

– STRESSIN HALLINTA

Mitä on stressi ja miten se ilmenee ihmisessä lyhyellä ja pitkällä aikavälillä? Mistä stressi johtuu? Mitä on hyvä stressi? Tutustumme tieteellisiin tutkimuksiin stressistä ja näemme ison kokonaiskuvan tilanteesta. Ja opimme menetelmiä stressin hallintaan.

 

HYVÄ

– KOKONAISVALTAINEN HYVINVOINTI

Mitä on hyvinvointi? Mitä on kokonaisvaltainen hyvinvointi? Ymmärrät ihmiselämän kokonaisuuden syvemmin ja opit ottamaan paremmin vastuuta sinulle tärkeistä asioista ja elämänalueista. Tutkimustietoa, teoriaa, tarinoita ja menetelmiä, jotka auttavat ja inspiroivat kokonaisvaltaisesti hyvään elämään.

 

IHME

– CHI KUNG, MEDITAATIO JA JOOGA

Valitse yksi tai vaikka kolme. Uppoudumme tuhansia vuosia vanhoihin menetelmiin ja polkuihin, joilla voidaan hyvinvointi ja kasvu optimoida.

 

 

 

HUOMIO

 

Tahdomme antaa teille kokemuksen. Kokemus on enemmän kuin tuhat sanaa tai kuvaa! Siksi meillä ei ole pitkiä kuvauksia valmennuskokonaisuuksista. Haluamme myös räätälöidä ratkaisut juuri teidän tarpeiden mukaan. Rohkaisemme teitä kutsumaan meidät paikalle keskustelemaan tarpeistanne ja samalla kokemaan muutamia oivalluksia itse. Voit ajatella tapaamisen voimallisena valmennushetkenä, jonka sinä ja paikalle pyytämäsi ihmiset saavat ilman sitoumuksia ilmaiseksi.

Oivallukset saat heti mukaasi.

Oivalluksista saamasi ymmärrys taas antaa käsityksen siitä, mitä osallistujat hyötyvät valmennuksesta. Tiedät mitä ostat ihmisten hyödyksi.

 
 

ESIMERKKITARJOUS VIRTA

 Tässä on myös esimerkkitarjous, joka on voimassa ja jonka voit ostaa suoraan. Suosittelemme 3x2h kokonaisuutta, koska kertaamisessa on toki oma ideansa. Kuitenkin kahdessa tunnissa saat ytimet ja voit välittömästi hyödyntää oppimaasi. VIRTA-valmennuksessa on erityisesti ajateltu johtajia ja myyjiä.

 

Katso linkistä VIRTA