Valmennus ryhmälle

 ”Tekemistä ja kokemista, omia oivalluksia, olennaisten asioiden
yksinkertaisuutta, naurua ja vuorovaikutusta, taitojen oppimista, yksin ja
yhdessä kasvuprosessin jatkamista”

Lue lisää tavoistamme toimia…  

 

 

 

VALMENNUSTA RYHMÄLLE

 

 

Tässä kuvatut valmennuskokonaisuudet on tarkoitettu ryhmille ja niissä hyödynnetään myös ryhmäprosessia ja ryhmäläisten välistä vuorovaikutusta.

 

Tavoitteiden mukaan valmennukselle määritellään sopiva kesto ja muoto.

2  päivää

1 päivä

2-4 x ½ päivää

 

Yleensä valmennukseen liittyy ennakkotehtävä tai muuten aiheeseen virittäviä kysymyksiä ja materiaalia. Samoin valmennuksen jälkeen voidaan tehdä tehtäviä, reflektointia ja harjoituksia, joilla tuetaan oivallusten ja uuden ymmärryksen integrointia toimintaan ja arkeen. Jos valmennus koostuu useammasta pienemmästä kokonaisuudesta, välissä myös tehdään prosessia tukevia tehtäviä.

 

 

 

RÄÄTÄLÖINTI

 

 

SYVÄ PROSESSI

kuukausia

Parhaimman tuen kasvuprosessille antaa kuitenkin pidempi räätälöity prosessi (6kk-12kk), johon voidaan välitehtävien lisäksi liittää myös yksilövalmennusta ja retriitti.

 

IDEA & INSIGHT-VERSIO

2-4h

”Ei kertausta, ei syventymistä, ei suuria taitoja vaan olennaisia kokemuksia nyt, ydinoivallukset nyt, oivalluksen ikkunat auki nyt ja ulos laatikoista nyt!”

Värikäs, kevyt ja kokemuksellinen valmennusversio, joka tähtää ennen kaikkea oivalluksiin ja uusiin näkökulmiin.

 

RETRIITIT

päiviä yhdessä

”Oivallusten kehto ja kasvun lähde – yhdessä.”

Selkeä päivärytmi, joka alkaa aamun harjoituksilla joogalla, chi kungilla tai meditaatiolla. Vitaalia kasvisruokaa. Valmennusta ja taas uudestaan meditaatiota. Ulkoilua luonnossa. Juoksulenkille tiimin kanssa. Ryhmässä pohdiskelua ja yksin pohdiskelua. Välissä yksi päivä hiljaisuudessa. Tämä on todellinen Vision Quest. Erityisesti johtoryhmälle, joka haluaa nähdä asiat selkeämmin, kirkastaa visiota sekä missiota ja latautua uudelle energialla.

”Ainutlaatuinen räätälöity ryhmämatka oivallukseen ja muutokseen. Jotakin, jonka muistat koko elämän.”

 

BISNESTÄ METSÄSSÄ

Pidä kokous hyvillä harjoituksilla viritettynä kalliolla metsässä! Tai valitse valmennus metsässä pidettäväksi. Metsä rauhoittaa ja selkiyttää ajatuksia, näkymät kauaksi ja yläpuolella avautuva taivas tuovat kokouksiin, ideointiin ja valmennuksiin avaruutta. Yhteistyökumppaninamme toimivat tapahtumayritykset hoitavat yksityiskohdat ja mahdolliset lisäohjelmat. Katso linkki metsässä kävelyn ja vietetyn ajan hyödyistä (forest bathing) www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19568835

 

 


VALMENNUSKOKONAISUUDET

OIVALLUS   VIRTA   SYDÄN   DA VINCI

RENTO   HYVÄ   IHME

Tässä on lyhyesti kuvattu Taivastalon erilaisia valmennuskokonaisuuksia, joita voidaan tarvittaessa myös yhdistää. Klikkaa ja saat pienen kuvauksen, joka antanee vinkkiä, mihin mahdollisella esittelytapaamisella kannattaa keskittyä.

 

 

Tervetuloa hyötymään ja nauttimaan taivastalon oivaltavista valmennuksista!


KYSY, KOE JA KUULE lisää – kutsu meidät paikalle!

info(at)taivastalo.fi