miten

Miten toimimme ja mitä painotamme valmennuksissa, harjoituksissa ja menetelmissä?

 

 

I) TEKEMISTÄ JA KOKEMISTA

Näin ihminen saa omakohtaisia oivalluksia ja ymmärrystä, jolloin muutos toiminnallisella, vuorovaikutuksellisella ja muilla tasoilla on luonnollista, spontaania ja sisältä motivoitunutta.

 

 

II) YKSINKERTAISUUTTA

Asiat ovat yksinkertaisia, vaikka keinot voivat olla luovasti monet. Esimerkiksi tietoisuus on yksinkertaisempi ”asia” kuin yksikään ajatus tai konsepti ja lähempänä kuin hengitys. Tutki itse – onko näin?

Hengitys, rentous, huomion suuntaaminen haluttuun suuntaan – näitä ja monia muita periaatteita tutkimme yhdessä harjoituksin ja tehtävin, jotta sinä saisit kokemuksia ja oivalluksia. Ja turha monimutkaisuus hajoaisi syvällisemmän ymmärryksen edessä.

 

 

III) TAITOJEN OPPIMISTA

Tieto on karttoja todellisuudesta. Mutta tietoa tulee lisää ja uusi keksintöjä tehdään ja kartat tulee aika välein aina uudelleen piirtää. Haluamme tarjota taitoja. Taidoilla luodaan muutosta olemukseemme ja todellisuuteen. Taidot ovat kultaa ja tiedot hopeaa.

Haluamme kuitenkin ennen kaikkea tarjota timantteja – auttaa sinua kehittymään taidoissa niin pitkälle, että voit jatkaa kasvua aivan itse. Omata taitojen käytöstä tullutta ensikäden kokemusta niin paljon, että tiedät itse miten kasvaa ja miten löytää itse omat toimivat vastaukset. Lopultakin kaikkien koulukuntien ja polkujen takana kaikki tiivistyy kahteen: sinuun ja universumiin. Ja mitä vähemmän sinulla on kyynärsauvoja erilaisilta koulukunnilta ja muilta ihmisiltä sitä nopeammin voit juosta ja kasvaa sekä sitä autenttisemmin voit elämän seikkailun kokea. Luota itseesi ajatusten takana!

 

 

IV) NAURUA

Vain täysin asioihin samaistuneet ihmiset ovat vakavamielisiä. Elämä on luovaa. Naura välillä kuin lapsi. Et lopultakaan tiedä paljoa eikä sinusta voi tulla valmista koskaan. Valmiina oleminen ja valmiiksi saattaminen on vain mielen illuusio. Kuten tarina henkilöstä, jota sinun nimelläsi kutsutaan. Sitä ei kannata yrittää täydellistää. Naura ja leiki vähän – vapaudut monesta ja tulet enemmän siksi joka olet!

 

 

V) MYÖTÄTUNTOA

Emme ole yksin vaan jaamme ihmisinä olemisen kokemuksen miljardien ihmisten kanssa. Jokainen heistä haluaa olla onnellinen eikä halua kärsiä. Ole ystävällinen ja ole myötätuntoinen. He ovat samanlaisia kuin sinä. Äläkä vain katso ihmisiä – vaan huomaa, että elossa olemisen kokemuksen jakaa (pelkästään) maapallolla kanssasi lukematon määrä olentoja. Huomaa mikä on yhteistä ja rakennat siltoja. Siltoja tämä maailma tarvitsee.

 

Myötätuntoa myös näin

Tarjoamme muutamia kertoja vuodessa ilmaisia harjoituksia, valmennusta, osaamista tai luentoja hyväntekeväisyytenä erilaisille vähävaraisille yhdistyksille, yhteisöille yms. tai osana varainkeruuta. Samoin tarjoamme stipendejä joillekin retriiteillemme.

Autamme tahoja, jotka tähtäävät planeetan, eläinten ja ihmisten/ihmiskunnan hyvinvointiin sekä ihmisten henkiseen kasvuun.

Tälle vuodelle meillä on vielä tarjolla 1 ilmaista palvelusta.

Kysy lisää info(at)taivastalo.fi