Metsään uppoutumisen ohjaajakoulutuksen hinta heinäkuu 2018

 

HINTA SISÄLTÄÄ

*Yhteensä kuusi koulutuspäivää (välissä oli yksi välipäivä) ja mahdollisuuden oppia ainutlaatuinen menetelmä

Joka päivä on koulutusta 0900-1800. Tämä yhdeksän tuntia sisältää pidemmän lounastauon, minitaukoja, siirtymisiä Nuuksiossa ja kävelyä metsässä ja poluille. Ohjelmaan sisältyy muuta pientä luonnosta nauttimista ja luontoyhteyden syventämistä, esimerkiksi tulee mahdollisuuksia uida eri Nuuksion järvissä. Kahtena päivänä vapaamuotoisempaa ohjelmaan iltaan saakka ja suositus on ainakin näin päivinä yöpyä Nuuksiossa.

 

*kirjallisia materiaaleja

*audio- ja videomateriaaleja

*ennakkomateriaalit ja tuen jälkikäteen 2kk

*mindfulness- ja meditaatio-onlinekurssin arvo 89€ https://taivastalo.thinkific.com

950€ (sis.alv24)

***

 

Ilmoittautuminen on lähtökohtaisesti sitova

Varausmaksu, jota ei palauteta, 300€ (sisältyy kokonaissummaan) maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Loppuosa voidaan maksaa 1-5 osassa.

*peruminen alle 28-8 päivää ennen koulutusta 50% koulutushinnasta maksetaan. Peruminen ennen -7 päivää – 73 tuntia ennen koulutusta 70% prosenttia maksetaan. 72- tuntia ennen, niin koko koulutusmaksu maksetaan.

*Jos lääkäri toteaa kyvyttömyyden osallistua, niin maksetaan jo käydyt päivät tai 100€ käsittely- ja toimistokuluja, jos peruminen tapahtuu lääkärin todistuksella ennen koulutusta. (päivitetty 15.7.2017)

 

 

shutterstock_80565616 pakkaus

MITEN TIENAAN RAHAT TAKAISIN – KAKSI ESIMERKKIÄ

 

KAKSI – KOLME METSÄÄN UPPOUTUMISEN RETKEÄ YRITYKSILLE

Myy kaksi yrityksille suunnattua metsään uppoutumisen tunnin retkeä. Retkiä on myyty paljon 10-20 hengen yritys- ja yhteisöryhmille hintaan 350€+alv24. Tämä on myös suositushinta. Pienemmille ryhmille on myyty halvemmalla ja isommille kalliimmalla.

TARJOA METSÄRETKIÄ YKSITYISHENKILÖILLE

Tarjoa ihanille luontopaikoille muutamasta tunnista puolen päivän hyvinvointia ja läsnäoloa metsästä (luonnosta) -retkiä. Hinnasta riippuen tarvitset muutamia kymmeniä ihmisiä muutamille retkillesi.

 

HUOM! Jotta saat tarjottua ihmisille metsään uppoutumista ja tienattua palvelemalla ihmisiä, niin vaatii se työtä, verkostoitumista tai valmista yleisöä.