Metsään uppoutumisen -ohjaajakoulutuksen hinta (elokuu 2016)

HINTA SISÄLTÄÄ

*kolme opetusviikonloppua ja mahdollisuuden oppia ainutlaatuinen menetelmä

LA-SU 0900-1800 Tämä yhdeksän tuntia sisältää pidemmän lounastauon, minitaukoja, siirtymisiä Nuuksiossa ja kävelyä metsässä ja poluille. Ohjelmaan sisältyy muuta pientä luonnosta nauttimista ja luontoyhteyden syventämistä, esimerkiksi tulee mahdollisuuksia uida eri Nuuksion järvissä.

 

*kirjallisia materiaaleja

*audio- ja videomateriaaleja

*ennakkomateriaalit ja tuen jälkikäteen 3kk

*halutessaan Taivastalon sivuille ja yhteistyöverkostoon

750€ (sis.alv24)

*700€ kaverihinta kun ilmoittaudut kaverin tai useamman kanssa

 

*Varausmaksu 200€ maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Loppuosuus maksetaan 15.7.16.Varausmaksua ei palauteta peruttaessa. 21 päivään ennen peruttaessa veloitetaan 50% koulutushinnasta. 7 päivää ennen peruttaessa peritään koko summa. Lääkärin todistuksella palautetaan summa käymättömistä kerroista eli jos lääkäri toteaa sinut ennen koulutusta kyvyttömäksi osallistumaan kolmeen viikonloppuun, niin saat toki kaiken takaisin – varausmaksunkin.

*Haluatko maksaa useammassa erässä – esimerkiksi varausmaksu ja sitten vielä kolme erää? Kysy tästä mahdollisuudesta.

shutterstock_80565616 pakkaus

MITEN TIENAAN RAHAT TAKAISIN – KAKSI ESIMERKKIÄ

 

KAKSI METSÄÄN UPPOUTUMISEN RETKEÄ YRITYKSILLE

Myy kaksi yrityksille suunnattua metsään uppoutumisen tunnin retkeä. Retkiä on myyty paljon 10-20 hengen yritys- ja yhteisöryhmille hintaan 350€+alv24. Tämä on myös suositushinta. Pienemmille ryhmille on myyty halvemmalla ja isommille kalliimmalla.

TARJOA METSÄRETKIÄ YKSITYISHENKILÖILLE

Tarjoa ihanille luontopaikoille muutamasta tunnista puolen päivän hyvinvointia ja läsnäoloa metsästä (luonnosta) -retkiä. Hinnasta riippuen tarvitset muutamia kymmeniä ihmisiä muutamille retkillesi.

 

HUOM! Jotta saat tarjottua ihmisille metsään uppoutumista ja tienattua palvelemalla ihmisiä, niin vaatii se työtä, verkostoitumista tai valmista yleisöä.