Metsään uppoutuminen ohjaajakoulutus Teneriffa 29.12.17-4.1.18

MAAGINEN LUONTO
VOIMALLINEN MENETELMÄ
OHJAAJAKSI VALMISTUMINEN
RAVITSEVA VIIKKO ETELÄSSÄ

Tule ihmeelliselle matkalle metsään uppoutumisen ohjaajakoulutukseen Teneriffalle. Luonto on saarella maagista – tuliperäisyys, vuoristo, valo, lämpö, meri ja useat erilaiset kasvillisuusvyöhykkeet. Etenkin aiomme nauttia vuoristomäntyjen keskellä metsään uppoutumisesta. Käymme myös Teiden kalderan sisällä sekä muutamalla rauhallisella rannalla. Olemme kuitenkin pääosin vuoristossa metsien keskellä.

Metsään uppoutumisen menetelmä toimii missä vain ja sitä voi kutsua myös luontoon uppoutumisen menetelmäksi sekä karu vuoristoympäristö että rantahietikko toimivat oikein hyvin. Tulet huomaamaan tämän. Toki metsän vihreyteen uppoutumisessa on omanlaista maagisuutta.

Metsään uppoutumisen menetelmän lisäksi teemme paljon chi kungia (kiinalaista voimistelua) ja muita harjoituksia. Tarkoituksenamme on myös extraohjelmana yhtenä pilvettömänä iltana ajaa Teiden kalderaan sisäpuolelle kauaksi valosaasteesta ja heittäytyä ihailemaan linnunrataa, tähtitaivaan ihmeellisyyttä. Ehkä haluamme yhdessä myös juhlistaa jotenkin vuoden vaihtumista – ravintolassa yhdessä, yökerhossa tanssien tai muulla juuri meitä inspiroivalla tavalla. Toki kaikki voivat viettää aikaansa koulutuspäivien iltoina aivan miten haluavat ja yleisesti voikin olla hyvä ottaa iltaisin omaa aikaa intensiivisten uppoutumisten, harjoitusten ja yhdessä olemisen vastapainoksi. Tietysti 1.1.18 on sopivasti koulutuksen välipäivä eli vuoden vaihtumista voi kuitenkin juhlia pitkälle yöhön.

 

TUKIKOHTAMME JA KOULUTUSPAIKAT
Tukikohtamme on pohjoisessa Santa Cruz de Tenerife, saaren pääkaupunki, kaukana eteläosan klassisista rantalomakohteista, Lähdemme aamulla klo 0800-0900 välillä (riippuen hieman päivän kohteista) kohti Teideä la Esperanza -tietä (TF-24) pitkin. Jätämme siis kaupungin jo aamusta taaksemme. Matkaamme yleensä vuoristoon ja alemman pilviverhon yläpuolelle.

Päivät ovat samankaltaisia kuin Suomessa eli klo 0900-1800 on koulusta ja välissä on noin 90 minuutin siesta. Noin klo 1800 lähdemme taas kohti pääkaupunkia.

Halutessasi voit kartoista tutkia koulutuspaikkojamme tien (TF-24) ympärillä, vaikka google-mapin avulla. Tunnelmiin pääsee vaikka katsomalla tien varrelta paikat (kameraikoni) Mirador De Ortuno, Mirador de Chipeque, Mirador de Chimague, Mirador De Ortuno sekä tien (TF-523) varrelta Mirador de Montana Colorada.

 

 

OSALLISTUMISMAKSU KOULUTUKSEEN
katso täältä https://www.taivastalo.fi/metsaan-uppoutumisen-ohjaajakoulutuksen-hinta-heinakuu-2017/
koulutusmaksu on siis sama 750€ (sis.alv24)
*mutta varaussumma on nyt 300€.
*vuokraamme yhdessä autot eli autovuokrat, parkkikulut ja bensat ovat ainoa vaadittava yhteinen lisäkulu.

 

 

ASUMINEN, RUOKA, LENNOT JA VAKUUTUS

Asu miten haluat: 5 tähden hotellissa, hostellissa tai jossakin niiden välissä. Asu Santa Cruz de Tenerifessä tai lähiseudulla esimerkiksi San Cristobal de La Lagunassa. Missä vain, joka on hyvin tien (TF-24) varrella ja josta sinut voi hyvin poimia mukaan aamuisin.

Mitä aikaisemmin hankkii lennot, niin sitä halvempia ne ovat. Suositeltavaa on saapua paikalle jo päivää paria ennen ja myös rentoutua muutama päivä ennen takaisin Suomeen lähtemistä. Tästä todella kannattaa muotoilla itselleen ikimuistoinen loma etelään.

Ruuat hankimme jokainen itsenäisesti ja päivisin olemme maastossa ja näin jo käytännön syistäkin syömme usein päivällä kevyemmin. Aamupala ja illallinen ovat lienee siten päivän tärkeimmät ruuat.

Ota itsellesi matkavakuutus.

Näiden hankkimisessa sinulla on täysi oma vapaus ja vastuu.

 

 

VALMISTUT METSÄÄN UPPOUTUMISEN MENETELMÄN OHJAAJAKSI

Kaiken tämän ihanan valosta, luonnosta, lämmöstä, vuorista ja vihreydestä nauttimisen lisäksi valmistut metsään uppoutumisen menetelmän ohjaajaksi. Voit ottaa tavoitteeksi, että jo vuonna 2018 saat vähintään maksettua koulutussijoituksen takaisin ohjauksillasi ja loput matkasta seuraavana vuonna. Tämä on mitä paras sijoitus omaan hyvinvointiin ja kasvamiseen sekä luontoyhteys- ja läsnäolomenetelmien ohjaamisen oppimiseen. Tämä voi olla elämäsi maagisin matka etelään.

 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUKAAN!

 

Tästä linkistä takaisin koulutuksen etusivulle:

https://www.taivastalo.fi/2017/08/metsaan-uppoutumisen-ohjaajakoulutus-6-12-7-17/

 

 

oikeudet muutoksiin pidätetään