kokemuksia mindfulness, tietoisuustaidot ja kehotietoisuus -kursseilta

Lämmin kiitos perjantain mindfulness päivästä!  Oli mulle jollakin tavalla niin oikeaan suuntaan vievä – keskittymistä oleelliseen.  Muutaman viikon “alavireisyys” (tai mikä lie) saattoi jäädä taakse (luulisin) tai ainakin kääntyä toiseen suuntaan.  Intuitio ja läsnäolo on työni ydinjuttu – ja  muistin ehkä taas, että sitä voisi soveltaa myös suhteessa itseen. Läsnä itselle ja muille.  No, ehkä ei sanoja enempää..joten kiitos!

 

 

Kiitos kurssista. Hyvä, kun on myös näitä kuppi tyhjäksi kursseja, kun monilla kursseilla tyrkytetään luennoitsijan omia ja yksipuolisiakin näkemyksiä asioista, jolloin kuppi ei tosiaan ole tyhjä lähtiessä.

Itse olen yrittänyt vuosia harjoittaa meditaatiota erilaisilla kursseilla ja en ole oikein oppinut oikeaa meditatio tapaa. Nyt olen huomannut että kehotietoisuus harjoitukset auttaa nimenomaan meditoimaan ja silti pysymään kehossa. Nyt kun olen harjoittanut juuri kehotietoisuutta niin meditaatiokin alkaa sujua. Itse pidän juuri hiljaisuudessa meditoimisesta.

Nyt jotkut vanhat meditaatiokurssit suorastaan huvittavat, kun saa sieltä postia, missä puhutaan “huikeista energioista” ja siitä miten päästy metrin päähän kehosta”. Kurssi oli siis juuri oikeaa siaa ajava ja hyvä, että opetettiin yksinkertaisia ja vahvoja harjoituksia päästä kehoon. Itse en oikein ryhmäharjoituksesta saanut irti, mutta varmaankin se oli muille oikein hyvä.

 

 

Kiitos paljon kurssista. Olen tosi tyytyväinen, että osallistuin siihen. Tajusin itseni kohdalla, miten tärkeää on kehotietoisuus. Olen koko ikäni leijaillut liikaa irti maasta ja itsestäni. Olen päivittäin tehnyt oppimiani asioita kotona. Sain kurselta kokonaispaketin omaan hyvinvointiini. Haluan alkaa tästä syventämään näitä asioita ja siitä seuraavaa hyvinvointia.

Omalla olemuksellasi heijastit, miten kaiken oppimasi myötä olet saavuttanut itsellesi tasapainon ja hyvän olon. Kursseilla oli rauhallinen tunnelma. Ihmeekseni huomasin, että jaksoin näinkin pitkän ajan olla koko ajan “hereillä”.

Näitä kursseja kannattaa jatkaa, jotta mahdollisimman monella on mahdollisuus löytää tasapainoa elämäänsä. Seuraan netistä kurssiohjelmiasi ja haluan jatkaa tästä ohjattua oppia eteenpäin.

 

 

Kiitos mindfulness kurssista, joka vastasi osaltaan odotuksiani.

Paikka oli hyvä, tilaa riittävästi ja aihe mielenkiintoinen. Opettaja oli koko persoonallaan läsnä antaen kuvan mindfulnessin hallinasta, innostaen pyrkimään itsekin samaan. Päivä meni niin nopeasti ettei edes huomannut vaikka tauot puuttuivat lounaan jälkeen kokonaan. Niitä ei luultavasti sitten tarvittukkaan.

Olen meditoinut päivittäin 20 min ja pyrkinut ihmisten kanssa kanssakäymisessä aktiivisesti olemaan läsnä. Luen myös ko aiheesta. Odotan oivalluksia!