Kokemuksia body mind soul wellness -kursseilta

Helmikuu 2014

 

Pidän tästä “tutki”-metodista. Eli annetaan ajatuksia ja tietoa, mutta tutki miten ja mikä toimii sinulla. Ulkoilu ruuan jälkeen erittäin hyvä. Hyvä kokonaisuus. Toivottavasti pääsen osallistumaan seuraavaan viikonloppuun nopeammin kuin mitä nyt ehti taukoa tulla!

Nainen, Forssa, 32v. kirjanpitäjä

 

 

*Selkeä runko, rauhallinen ja selkeä tyyli.

*Aikataulu pitää, sopivan mittaisia osioita.

*Mukava paikka

*Toimii myös arjessa; hyviä keinoja mukaan vietäväksi

 Nainen, Espoo, 42v.

 

 

Rauhallinen tahti, kehon ja mielen rentoutuminen, josta tuli hyvä, kevyt ja lämmin olo. Opettajan tapa opettaa oli täydellinen… rauhallinen, rauhoittava ääni ja hyvä selkeä tapa tuoda konkreettisesti asiat esille mitä ne tarkoittaa. Kiitos tämä on ollut erittäin valaisevaa ja rentouttavaa… tästä on hyvä jatkaa harjoituksia. Lopputehtävä on upea idea!

Nainen, Porvoo, 43v. LTO

 

 

Kiitos konkreettisista kotiinviemisistä. (monisteet, wellness-leikki…) Kiitos luonnossa ulkoilusta. Kiitos asiantuntemuksesta ja asialle omistautuneisuudesta. Kiitos positiivisesta, rauhallisesta, läsnäolosta. Sopivan mittainen, hyvin jaoteltu.

Hannele, 46v., Erityisopettaja, Helsinki

 

 

Mikä oli hyvää?

*Rauhoittuminen

*Huomata, miten yksinkertaisilla harjoitteilla pääsee pois ajatusten pyörinnästä.

*Chi kung -harjoitteet olivat tosi hyviä.

*Opettajan ote: ei pakotusta tai tuputusta, vaan eri ajatusten / opetusten esille tuontia.

Nainen, 29v.

 

 

Sain rauhallisen fiiliksen =) Harjoiteet olivat hyviä, toimivia, lempeitä, sallivia. Chi kung oli minulle täysin uusi tuttavuus ja mielenkiintoinen. Mindfulness jäi kiinnostamaan. Tuntui hyvältä hengittää pitkään aikaan. Mielelläni kuulisin myös muista kursseista.

Nainen, 34v.

 

  

Sain ajattelemisen aihetta ja oivalluksia. Pysähdyin, rentouduin, nautin. Vietin aikaani yksin, mutta myös yhdessä ystäväni kanssa. Oli hyvä kurssi. Oli mukavaa :)

Nainen, 38v.

 

 

Hyvää?

*Selkeä opetus, hyvin mietitty kokonaisuus.

*Chi kung -harjoitukset, hengitys, rentoutuminen

*Ulkona kävely & harjoitukset

*Sopiva aika ja ympäristö

Kiitos antoisasta, rentoutuvasta, ihanasta viikonlopusta :)

Nainen, tutkija 41v. Helsinki

 

 

Opetuspaikka kiva, luontopolut hienot. Sai miettimään miten voisi muuttaa toimintapoja ja “mielen kupua” arjessa. Tutkimus-datan esiintuominen hyvää.

Nainen, 34v. Helsinki

 

 

*Hyviä ja kiinnostavia esimerkkejä

*Iloinen ja innostava opetustyyli

*Mielenkiintoisia fyysisiä harjoituksia

 Marko, 44v. Helsinki

 

 

Lähestymistapa oli hyvä, ei saarnaamista tai tyrkyttämistä, vaan kehotuksia tutkimaan. Sopiva tasapaino liikkumista, pohdiskelua ja ulkoilua.

Nainen, osastonjohtaja, 38v. Helsinki

 

 

Paikka oli hyvä, kiva, että mahdollista olla koko vkl pois arjesta ja arjen ajatuksista = kokonaisvaltaista hyvinvointia. Ihmeellistä miten jo yhden päivän harhjoituksilla oli fysiologisia vaikutuksia; vatsa toimi, verenkierto parani (=lämmin olo) ja hartiat rentoutuivat.

Nainen, lastentarhanopettaja, 42v. Vantaa

 

 

Inspiroivaa oli sopivan leppoisa aikataulu ja irtiotto suorittamisesta jota kaipasin. Ohjelmaa oli tarpeeksi, muttei liikaa. Opetus oli selkeää ja puitteet hyvät. Sain keinoja hallita arjen kaaosta pääni sisällä.

Nainen, 30v.

 

 

Sympaattinen opettaja, aidosti ihmisistä välittävä. Osaava, rauhallinen ääni harjoituksia ohjatessa mielyttävää, Luennot täyttä asiaa ja mielenkiintoisia ja erittäin hyvää introa niille, jotka eivät tiedä mitään läsnäolosta, chi kungista, rentoutumisesta ym.

Nainen, opettaja, 37v. Helsinki

 

 

Marraskuu 2013

 

Monipuolinen, innostava kurssi, itselle uutena asiana chi kung -harjoitukset mielenkiintoisia. Meditaatioharjoitukset olivat hyvää vahvistusta omiin harjoituksiin, Opettaja innostava ja loi oikeinlaista “henkeä” olemuksellaan. Sain paljon ideoita / kokeiltavaa kotiin viemiseksi. Olen “metsäihminen” niin ulkona tehdyt harjoitteet koin heti omikseni.

Nainen, 42v.

 

 

Mikä oli hienoa?

Chi kung harjoitukset + meditaatio. Miellyttävä tapa puhua. Pieniä ohjeita arkeen ja sen parantamiseen. Sain rentoutta, jota hain. Ideoita johtamiseen! – kun tuntee miten ihminen toimii ymmärtää itseä ja muita paremmin.

Nainen, 34v.

 

 

Rauhallinen tyyli, sopiva tempo. Kokemus huokui opettajasta. Kiitos, kerron eteenpäin, että pääni tyhjeni sopivasti turhasta pörinästä.

Eija 45v.

 

 

Rauhallisuus ja tasapaino opettajan tavassa viestiä. Sain työkaluja itseni / oman mieleni hallintaan arjessa. Kiitos! Juuri mitä “lääkäri määräsi”.

 Nainen, projektiosastonpäällikkö,42v. Helsinki

 

 

*Tiedot ja taidot esitettiin rennolla tavalla

*Harjoitusten taustat ja tarkoitus esitettiin ennen niiden tekoa ymmärrettävällä tavalla.

 Nainen, it-asiantuntija 60v.

 

 

Hyvää?

*Sopiva määrä harjoituksia ja teoriaa

*Ulkona tehdyt meditaatiot olivat parasta

*Sai rauhassa tehdä tehdä töitä itsensä kanssa

*Sain kurssilta paljon rentoutta, muutamia oivalluksia ja rauhallisen mielen

*Mukava rento opetustyyli!

*Viihdyin hyvin!

Nainen 35v.

 

 

Parasta oli pystähtyminen ja itsensä ajatteleminen “miltä minusta tuntuu”. Oli hienoa huomata, kuinka samanhenkistä ja rentoa porukkaa oli kurssilla.

Nainen, järjestelmäasiantuntija, 48v. Tampere

 

 

Hyvät harjoitukset erityisesti ulkona. Sain kokemuksen, että olen jo tehnyt oikeita asioita ja sain eväitä tulevaisuuteen. Kiitos läsnäolosta!

 

 

Huhtikuun 2013

 

Keskustelu, pohdinta, vuorovaikutus. Sain syvennettyä, vahvistettua, vahvistusta, joihinkin omiin ajatuksiin, käsityksiin ja tuntemuksiin. Uusia näkökulmia, lisää pohdittavaa!

Kirsi Affleckt, Verohallinto, Helsinki

 

 

Hiljentyminen ja rauhoittuminen varsinkin luonnon keskellä. Harjoitukset, jotka on helppo ottaa mukaan kotiin tulevaisuuden kotiharjoittelun inspiraatiolähteeksi.

Nainen 40v.

 

 

Uudet oivallukset, laaja-alainen lähestyminen asioihin, ei ”saarnaamista”. Ulkoiluhetket hienoja! Rento avoin ilmapiiri. Hieno oivalluksia antava viikonloppu, käynnisti ajatusprosesseja ja antoi oivalluksia. Suosittelen!

Nainen, hallintokoordinaattori, 50v. Helsinki

 

 

Opella hyvä asenne eli asioita ei tyrkytetty, tämä tyyli puree minuun. Pieni juttu mutta iso minulle: ”Hengitä omaa tahtia” vapauttavaa, sillä saan tosi paljon negatiivista palautetta tästä esim. pilateksessa.

Katja 43v.

 

 

Kiitos rentouttavasta viikonlopusta, irti arjesta -ympäristössä (Siuntio). ”Luontoretket” chi kung + meditaatio luonnossa ihanaa. Tällaista aion toteuttaa jatkossa! Motivoi jatkamaan rauhoittavia, tasapainottavia, harjoituksia. Oli mitä hain ja enemmänkin.

Nainen, opettaja, 50v. Espoo

 

 

Tammikuu 2013

 

Huomaa, että olet itse omistautunut asialle ja osaat tuoda hyvin oleelliset asiat esille. Ulkoilu oli kiva lisä ohjelmaan. Sain juuri sen mitä tarvitsin =)

Jutta Savukoski, koulutettu hieroja / personal trainer / hyvinvointivalmentaja, Relaxus tmi. Espoo

 

 

Opetus eteni sopivaa tahtia. Koulutus ei liikkunut liian korkealla ”sfääreissä”. Paikka ja puitteet oli erinomaiset. Oikein hyvä kurssi.

Tero, 42v. Espoo

 

 

Erittäin onnistunut vkonloppu, hyvä aikataulutus ja hyvät olosuhteet. Erityisesti meditaatioharjoitukset mieleen. Kylpylä sopiva paikka!

Nainen, lakimies, 35v. Helsinki

 

 

Keholliset harjoitukset antoivat eninten ja ohjaaja näissä selvästi kokenut ja osaava. Näitä tulen käyttämään,

Mies, DI, 35v. Espoo

 

 

Rauhallisuus. Pään pörinä väheni! Oivalsin, että voin välillä olla vain oman elämäni tarkkailija ja ihmettelijä. Joskus on tilanteita, että muuta ei voi…

Nainen, 41v.