Mindfulness ja chi kung -päivä 27.1.18 ja 3.3.18

| Thursday, October 12th, 2017 | Comments Off on Mindfulness ja chi kung -päivä 27.1.18 ja 3.3.18

MINDFULNESS JA CHI KUNG -PÄIVÄ

 

LÄSNÄOLOA HYVINVOINTIA RENTOUTUMISTA

 

SIUNTION KYLPYLÄ
LA 27.1.18
LA 3.3.18

 

Tervetuloa loistavaan hyvinvoinnin ja läsnäolon päivään. Tule latautumaan, rentoutumaan sekä keräämään hyvää virtaa arkeesi. Mukaan saat kotiin vietäväksi harjoituksia ja hyvinvoinnin sekä onnellisuuden osaamista. Kirjallisten materiaalien lisäksi voit ladata audio- ja videomateriaaleja oman harjoittelun tueksi. Tämä on voimallinen pysähdys ja rentoutumisen päivä, joka voi käynnistää monta hyvää asiaa elämässäsi!

 

Tule siis mukaan ja anna itsellesi parasta hyvää!

 

PÄIVÄN OHJELMA TARKEMMIN

10-12 mindfulness ja harjoituksia
12-13 lounastauko
13-15 kävelyä ja harjoituksia ulkona
15-18 rentoutumista, chi kung -harjoituksia sekä hyvinvoinnin ja onnellisuuden reseptit
*lisäksi mukana minitaukoja.

 

MINDFULNESS
Kuulet ja tutkit mindfulnessin periaatteita ja saat konkreettisia ideoita kuinka lisätä läsnäoloa arjessa – esimerkiksi mindfulnessin epämuodolliset harjoitukset eli arjen läsnäolo. Mindfulness-osuus on ennen kaikkea kokemuksellinen ja harjoituksiin sekä oivalluksiin keskittyvä. Teemme istumameditaatiota heti aamulla sekä monessa muussa hetkessä.

 

CHI KUNG JA ULKOILU
Chi kung (kiinalainen voimistelu) on loistava harjoitus liikemeditaatioon, energiatason nostamiseen sekä kehotietoisuuteen. Chi kungin liikemeditaatiot ovat hyvä väliaskel istumameditaation sekä arjen läsnäolon välillä. Harjoittelet siis läsnäoloa ja liikettä samaan aikaan moneen kertaan. Seisomameditaatiot chi kungissa taas voivat antaa uusia oivalluksia kokeneillekin meditoijille.

Lisäksi ulkoilemme kaksi tuntia. Kävelemme kauniissa paikoissa ja teemme ulkona chi kungia ja hieman myös istumameditaatiota. Erään kallion huipulla teemme myös metsään uppoutumista. Ulkoiluosuus on jotakin, jota monet kurssilaiset ovat kiittäneet paljon ja siksi se onkin pidennetty kahteen tuntiin.

 

WELLNESS
Kuinka lisätä elämässään hyvinvointia ja onnellisuutta? Teeman aiheet perustuvat tieteellisiin tutkimuksiin, ymmärrykseen ihmiselle lajityypillisestä toiminnasta ja osittain henkisiin oivalluksiin ja perinteisiin. Mukana on lisäksi positiivisen psykologian ja life coachingin näkökulmaa. Teemme onnellisuutta dokumentoidusti lisääviä harjoituksia, joita voit jatkaa arjessasi.

 

Lisäksi myös rentoudumme ohjatusti ja otamme oikein rennosti.

 

OHJAAJANA
Jarko Taivasmaa

valmentaja ja toimintaterapeutti amk

chi kung – ja mindfulness-opettaja

metsään uppoutumisen menetelmän kehittäjä

 

KURSSIHINTA SISÄLTÄÄ
*ohjauksen, opetuksen ja harjoitukset sisällä ja ulkona
*kirjallisia materiaaleja (tulosteita)
*audiomateriaaleja
*videomateriaaleja
*ALVn
105€ / henkilö / päivä

*Kaverihinta, kun osallistut yhden tai useamman kaverin kanssa.
95€ / henkilö / päivä

 

KUINKA MUKAAN – ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittaudu kurssille sähköpostilla info (att) taivastalo.fi
Laita viestiin mukaan
*oma nimesi / kaikkien osallistujien nimet
*ainakin yksi sähköpostiosoite
*ainakin yksi puhelinnumero
*mihin päivään osallistut

HUOM! Osallistumismaksu maksetaan viikon sisällä ilmoittautumisesta. Peruessasi saat puolet takaisin osallistumismaksusta. Osallistuja voidaan kuitenkin vaihtaa. Peruttaessa alle 8 päivää ennen kurssia osallistumismaksua ei palauteta. Koko osallistumismaksu palautetaan kuitenkin lääkärintodistusta vastaan, josta vähennetään toimistokuluja 20€.

 

OTA YHTEYTTÄ
Soita 044 040 1144 tai lähetä sähköpostia info(att)taivastalo.fi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Mikään kysymys ei ole liian pieni! Taivastalon sivuilta löydät myös monia oivallisia blogitekstejä, jotka käsittelevät viikonlopun aiheita.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUKAAN!

 

MUUTA

YÖPYMINEN JA RUOKAILU KYLPYLÄLLÄ
Halutessasi voit saapua ja majoittua jo perjantaina kylpylälle tai jäädä kurssin jälkeen yöpymään lauantaina. Ehkä haluat viettää ihanan kokonaisen viikonlopun Siuntion kylpylällä ja ottaa myös erilaisia hoitoja ja nautiskella hyvästä luontoympäristöstä. Mahdolliset majoitukset ja ruokailut erilliseen hintaan.

Katso lisää Siuntion Kylpylän sivuilta.

https://www.cumulus.fi/tapahtumat/mindfulness-ja-chi-kung-paivat-siuntiossa

https://www.cumulus.fi/hotellit/siuntio/cumulus-resort-siuntio

Huom! Voit osallistua mindfulness ja wellness -päivään myös omine eväinesi ilman yöpymistä.

MP900402364

 

TUKEA HARJOITUSTEN TEKEMISEEN JA HYVINVOINNIN LISÄÄMISEEN
Halutessasi voit ottaa henkilökohtaista skype-valmennusta ja ohjausta viikon parin päästä kurssipäivästä. Saat vaikka tukea mindfuness-harjoitusten ja onnellisuuden sekä hyvinvoinnin menetelmien integroimiseen arkeen.

Mindfulness ja meditaatio -päivään osallistuneille 45min skype-ohjaus 50€

LUE KOKEMUKSIA
Lue kokemuksia erilaisista Jarko Taivasmaan ohjaamista kursseista, retriiteistä ja luennoista.
http://www.taivastalo.fi/kokemukset/

 

Comments are closed.