Chi kung -intensiivit 30.9.17 ja 21.10.17

| Friday, August 4th, 2017 | Comments Off on Chi kung -intensiivit 30.9.17 ja 21.10.17

CHI KUNG -INTENSIIVIT

ENERGIAA  LÄSNÄOLOA  RENTOUTTA

 

HELSINKI

30.09.17 I INTENSIIVI
21.10.17 II INTENSIIVI 
11.11.17 SOTURIHARJOITUKSET

 

”Hyviä oivalluksia tässä hetkessä olemisesta.”

”Opettaja maanläheinen.”

”Sain potkua elämään.”

”Hyvinvointi parani jo nyt parissa päivässä.”

 

Hienot ja syvälliset chi kungin (qigong) intensiivit, jotka antavat sinulle tekniikat, ymmärryksen ja kokemuksen omaan hyvään chi kung -harjoitukseen.

Chi kung on voimallinen keino mm.
*rentouteen
*selkeyteen ja läsnäoloon
*korkeaan energiatasoon
*stressin hallintaan
*kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja kasvuun
*muiden harjoitusten syventämiseen (esim. meditaatio)

 

LYHYESTI – MITÄ ON CHI KUNG?

Chi kung (qigong) on tuhansia vuosia vanha kiinalainen harjoitus, josta löytyy lukematon määrä erilaisia tekniikoita ja tyylejä. Chi kungia voi kutsua kiinalaiseksi voimisteluksi tai liikemeditaatioksi. Termin tarkka käännös tarkoittaa hengitysharjoitusta tai elämänenergian harjoitusta.

Chi kungin erilaisia menetelmiä käyttävät terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneet sekä monet pehmeiden ja kovien kiinalaisten taistelulajien harjoittajat (esim. tai chi ja kung fu), jotka hakevat lisää sisäistä voimaa ja kyvykkyyttä. Kiinalaisilla traditioilla esim. buddhalaisilla ja taolaisilla on myös omat chi kung -tekniikat oivalluksen ja meditaation syventämiseksi.

 

KAKSI TÄYTTÄ PÄIVÄÄ JA SOTURIHARJOITUKSET

I INTENSIIVI 30.09.17 PERUSHARJOITUKSET JA PERIAATTEET
klo 1000-1800

II INTENSIIVI 21.10.17 – EDENNEET HARJOITUKSET JA KULTIVAATIO
klo 1000-1800

SOTURIEN CHI KUNG -HARJOITUKSET 11.11.17
klo 1000-1230

Lue tarkemmat kuvaukset päivien sisällöistä täältä http://www.taivastalo.fi/chi-kung-intensiivien-sisalto-tarkemmin/

Voit osallistua yhdelle tai kummallekin intensiiville tai vain soturiharjoituksiin.

Jos et ole ikinä tehnyt chi kungia, jooga, meditaatiota tai muita vastaavia harjoituksia, niin on suositeltavaa, että aloitat 30.09. intensiivillä tai tulet vain soturien harjoituksiin. Jos sinulla on taustaa vastaavissa harjoituksissa, voit osallistua vapaasti mihin vain päivään.

 

HINTA SISÄLTÄÄ

Laadukkaan opetuksen 1000-1800 (sisältää tunnin lounastauon)
Kirjallisia materiaaleja
Videomateriaaleja
Chi kungin ääniharjoituksen (six healing sounds) audiona
Chi kung -harjoittelua tukevia meditaatio- ja hengitysharjoituksia audiona
Soturien chi kung -harjoitukset 11.11. 1000-1230

175€ (sis.alv) kummatkin päivät
115€ (sis.alv) yksi päivä

*pelkkä soturien chi kung 20€

 

OPETTAJA

 

Jarko Taivasmaa

valmentaja ja toimintaterapeutti amk
chi kung – ja mindfulness-opettaja
metsään uppoutumisen menetelmän kehittäjä

Jarko Taivasmaa on opettanut chi kungia vuodesta 2005 käytyään opettajakoulutuksen Yhdysvalloissa. Hän on opettanut laajasti chi kungia Suomessa (ja myös ulkomailla) mm. yrityksissä, virkistyspäivissä, Teatterikorkeakoulussa, Helsingin kesäyliopistossa ja useilla omilla retriiteillä. Myös Forest Wellness konseptin alla yhteistyössä Suomen luontokeskus Haltian kanssa ja metsäretkillä. Osa opetuspaikoista löytyy täältä http://www.joogachikung.net/opetuspaikat.htm

Valmentaa yrityksissä aiheina: mindfulness, hyvinvointi sekä kyvykkyys ja palvelumission kirkastaminen ja palveluinspiraatio. Tarjoaa myös yksityisille ihmisille valmennuksia.

 

 

PAIKKA

BELENOS STUDIO
Takkatie 10 (Pitäjänmäki)
Helsinki 00320

https://www.facebook.com/belenosstudio/
https://www.tanssistudiobelenos.com/

*Junalla reilu 10 minuuttia Rautatienasemalta. Taas Pitäjänmäen asemalta n.5 minuuttia Tanssistudio Belenokselle. Hyvät yhteydet myös busseilla monesta suunnasta.

 

 

KUINKA MUKAAN: ILMOITTAUTUMINEN

 Ilmoittaudu kurssille sähköpostilla info (att) taivastalo.fi

Laita viestiin mukaan
*oma nimesi / kaikkien osallistujien nimet
*ainakin yksi sähköpostiosoite
*ainakin yksi puhelinnumero

HUOM! Vahvistat osallistumisesi maksamalla varausmaksun, joka on puolet koko osallistumismaksusta. Loppuosuus maksetaan viikkoa ennen intensiiviä. Varausmaksu tai koko osallistumismaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Osallistujan vaihtaminen toiseen onnistuu hyvin vielä 3 päivää ennen kurssia.

 

KYSYMYKSIÄ – OTA YHTEYTTÄ

Soita 044 040 1144 tai lähetä sähköpostia info (att) taivastalo.fi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Mikään kysymys ei ole liian pieni!

 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA OSALLISTUMAAN!

 

MUUTA

Miksi kannattaa harrastaa chi kungia eli miksi kannattaa tulla nyt myös mukaan intensiiveille – 10 syytä lue blogiteksti. http://www.taivastalo.fi/2016/09/10-hyvaa-syyta-tehda-chi-kungia/

 

Lue lisää chi kungin hyödyistä:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3085832/
http://www.qigonghealing.com/qigong/benefits.html

 

KOKEMUKSIA

“Pidin kurssin ja opettajan suvaitsevasta, sallivasta ja tervehenkisestä suhtautumisesta ja tavasta tuoda asioita esille. Hyvällä tavalla ”länsimaistettu” silti hukkaamatta ydintä ja sielua. Sain konkreettisen liikesarjan, hyvän rungon ja ihan valtavan paljon inspiraatiota ja iloa sekä rentouden. Rakenne mielestäni hyvä – teoriaosuudet ja käytännön tekeminen tukivat toisiaan ja etenivät hyvin. Tällaisenaan minulle täydellinen. Suosittelen lämpimästi. Kiitos Jarko!
Liisa Palomäki, tuoteryhmäpäällikkö, Nelonen media, Espoo”

 

“Toinen päivä oli tosi hyvä. Ylipäätään uusia liikkeitä ja liikesarja. Hyvin selvitettiin liikkeiden taustoja. Videot. Kokonaisuutena hyvin jäsennelty kurssi.
Jarno, 52v., Espoo”

 

“Mitä hyvää sait?
Uuden tavan tuoda rauhaa ja energiaa (tasapainoa!) arkeen. Käytännöllinen, mutta hyvin henkinen, toisaalta nimenomaan kehollinen tapa harjoitella. Ei vaadi vaatteiden vaihtoa, hiljaista hetkeä – voi tehdä vaikka kylpyhuoneessa päivän mittaan. Asiat käytiin monipuolisesti läpi ja lyhyestä perussarjasta saatiin uskomattoman paljon irti.
Nainen, 40v., tiedekoordinaattori, Yliopisto, Helsinki”

 

“Kurssi tuuletti käsityksiäni qigongista. Voi leikkiä!!! Opetus oli selkeää ja kansantajuista. Opettaja oli positiivinen ja innostava. Sain uutta inspiraatiota harjoitteluun jo entuudestaan tuttuun lajiin qigongiin.
Mies, 46v., terveysliikunnan opettaja, eri kansalaisopistot, Järvenpää”

 

“Oli mukavaa olla intensiivisesti kaksi päivää oppimassa. Selkeät, havainnollistavat opettajan tekemät liikkeet auttoivat ymmärtämään / sisäistämään, mitä ja miten tulisi tehdä.
Nainen, 54v., lastentarhanopettaja, Porvoo”

 

“Tosi hyvä perehdytys chi kungin maailmaan! Hienoa, että avattiin liikkeiden merkityksi, puhuttiin energian olemuksesta. Rauhallisuus, suvaitsevainen asenne. Videojuttu tosi hyvä! Kiitos, kurssi oli miellyttävä ja tunnelma rento =)
Nainen, 41v., lastentarhanopettaja, Helsinki”

 

“Hyvää oli maanläheinen asenne ja se ettei koko puuhassa ole pikkuasiat esim. matonpaikat, istuma-asento jne. pilkuntarkkaa. Myös energiavirta-asiat oli hyvin kerrottu ja ei sisältänyt näihin itämaisiin ”lajeihin” tyypillistä ylilyövää hömppää. Tätä tulee melko varmasti jatkossa itse tehtyä.
Mies, 38v.”

 

“Sain: rentoutta, uusia näkökulmia, uutta mietittävää siitä kuinka ihmiskeho toimii. Hyviä vinkkejä stressin purkamiseen. Opettajalla selkeä ulosanti ja hyvä ohjeistus liikkeisiin. Runsaasti materiaalia kotiopiskeluun. Kiitos mukavasta viikonlopusta ja mielenkiintoisista näkökulmista maailmaan ja miten se toimii!
Nainen, 27v., opiskelija”

 

 

Comments are closed.