Mindfulness ja chi kung -päivät keväällä 2017

| Tuesday, November 15th, 2016 | Comments Off on Mindfulness ja chi kung -päivät keväällä 2017

MINDFULNESS JA CHI KUNG -PÄIVÄ

LÄSNÄOLOA  ENERGIAA HYVINVOINTIA 

SIUNTION KYLPYLÄ

TAMMIKUU 28.1.17

MAALISKUU 18.3.17

 

Loistava kokemuksellinen päivä sinulle rauhoittumiseen, pysähtymiseen ja olemiseen. Samoin myös rentoudut, lataudut ja keräät hyvää virtaa ja energiaa elämääsi. Tämä on taukoa kaikesta ja aikaa itsellesi.

Opit päivän aikana hyviä mindfulnessin periaatteita ja harjoituksia, joita voit lähteä heti hyödyntämään arjessasi. Samoin opit chi kungin (kiinalaisen voimistelun) tekniikoita ja pieniä harjoituskokonaisuuksia, joilla voit löytää lisää energiaa, rentoutta sekä vapauttaa itseäsi turhista jännityksistä. Saat kirjallisten materiaalien lisäksi ladata video- ja audiotiedostoja erilaisista harjoituksista, jotka auttavat omatoimisessa harjoittelussa.

Kuulet kuinka luoda helpommin uusia tapoja ja rutiineja elämääsi sekä kuinka tärkeää on luoda muutosta tukeva konkreettinen ja sosiaalinen ympäristö. Halutessaan osallistujat sitoutuvat hauskaan muutaman päivän mittaiseen harjoitustutkimukseen/haasteeseen/leikkiin, joka tukee hyvin oman meditaatio- ja harjoitusrutiinin luomisessa. Tätä ymmärrystä voi käyttää minkä tahansa oman tavan luomiseen sekä tukea myös muita muutoksissa.

Tule siis mukaan olemaan, kokemaan sekä oppimaan ja anna itsellesi parasta hyvää!

PÄIVÄN OHJELMA TARKEMMIN

10-12 mindfulness ja harjoituksia

12-13 lounastauko

13-15 kävelyä ulkona ja harjoituksia sekä metsään uppoutumista

15-18 rentoutumista, harjoituksia sekä uusien tapojen luomisen teoria

*lisäksi mukana minitaukoja.

 

OHJAAJANA

Jarko Taivasmaa

valmentaja ja toimintaterapeutti amk

chi kung- ja mindfulness-opettaja

metsään uppoutumisen menetelmän kehittäjä

 

KURSSIHINTA SISÄLTÄÄ

*ohjauksen, opetuksen ja harjoitukset sisällä ja ulkona

*kirjallisia materiaaleja (tulosteita)

*audiomateriaaleja ja videomateriaaleja (arvo 55€)

*ALVn 105€ / henkilö / päivä

 

MUITA HINTOJA

*Kaverihinta, kun osallistut yhden tai useamman kaverin kanssa.

95€ / henkilö / päivä

*Jos osallistut ensimmäiseen päivään, voit kerrata toisen päivän 55€ hintaan.

 

 

 

KUINKA MUKAAN – ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu kurssille sähköpostilla info (att) taivastalo.fi Laita viestiin mukaan *oma nimesi / kaikkien osallistujien nimet *ainakin yksi sähköpostiosoite *ainakin yksi puhelinnumero *mihin viikonloppuun osallistut

HUOM! Osallistumismaksu maksetaan viikon sisällä ilmoittautumisesta. Peruessasi saat puolet takaisin osallistumismaksusta. Osallistuja voidaan kuitenkin vaihtaa. Peruttaessa alle 8 päivää ennen kurssia osallistumismaksua ei palauteta. Koko osallistumismaksu palautetaan kuitenkin lääkärintodistusta vastaan.

MAALISKUU 18.3.17 – tilaa (23.2.17)

 

OTA YHTEYTTÄ

Soita 044 040 1144 tai lähetä sähköpostia info(att)taivastalo.fi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Mikään kysymys ei ole liian pieni! Taivastalon sivuilta löydät myös monia oivallisia blogitekstejä, jotka käsittelevät viikonlopun aiheita.

 

SYDÄMELLISESTI TERVETULOA MUKAAN!

 

MUUTA

YÖPYMINEN JA RUOKAILU KYLPYLÄLLÄ

Halutessasi voit saapua ja majoittua jo perjantaina kylpylälle tai jäädä kurssin jälkeen yöpymään lauantaina. Ehkä haluat viettää ihanan kokonaisen viikonlopun Siuntion kylpylällä ja ottaa myös erilaisia hoitoja ja nautiskella hyvästä luontoympäristöstä. Mahdolliset majoitukset ja ruokailut erilliseen hintaan.

Katso lisää Siuntion Kylpylän sivuilta. https://resort.cumulus.fi/hotellit-ja-kylpylat/siuntion-kylpyla/liikunnan-ja-hyvan-olon-keidas

Huom! Voit osallistua mindfulness ja chi kung -päivään myös omine eväinesi ilman yöpymistä.

 

MP900402364

 

LUE KOKEMUKSIA

Lue kokemuksia erilaisista Jarko Taivasmaan ohjaamista kursseista, retriiteistä ja luennoista. http://www.taivastalo.fi/kokemukset/

 

METSÄÄN UPPOUTUMISEN MENETELMÄ

Lue lisää Jarko Taivasmaa kehittämästä metsään uppoutumisen menetelmästä

http://www.taivastalo.fi/voihyvin-metsaanuppoutuminen.pdf

 

TARKEMMIN PÄIVÄN MINDFULNESSISTA, CHI KUNGISTA JA ULKOILUSTA

Kuulet ja tutkit mindfulnessin periaatteita ja saat konkreettisia ideoita kuinka lisätä läsnäoloa arjessa – esimerkiksi mindfulnessin epämuodolliset harjoitukset eli arjen läsnäolo. Mindfulness-osuus on ennen kaikkea kokemuksellinen ja harjoituksiin sekä oivalluksiin keskittyvä. Teemme istumameditaatiota heti aamulla sekä monessa muussa hetkessä. Eli saat hyvää toistoa, jos olet aloittelija meditaatioharjoitusten kanssa ja varmuutta jatkaa itse tai audiotiedoston kanssa.

Chi kung (kiinalainen voimistelu) on loistava harjoitus liikemeditaatioon, energiatason nostamiseen sekä kehotietoisuuteen. Chi kungin liikemeditaatiot ovat hyvä väliaskel istumameditaation sekä arjen läsnäolon välillä. Harjoittelet siis läsnäoloa ja liikettä samaan aikaan moneen kertaan. Seisomameditaatiot chi kungissa taas voivat antaa uusia oivalluksia kokeneillekin meditoijille.

Lisäksi ulkoilemme kaksi tuntia. Kävelemme kauniissa paikoissa ja teemme ulkona chi kungia, kävelymeditaatiota ja hieman myös istumameditaatiota. Teemme ulkona myös metsään uppoutumista. Ulkoiluosuus on jotakin jota monet kurssilaiset ovat kiittäneet paljon ja siksi se onkin pidennetty kahteen tuntiin.

 

TUKEA HARJOITUSTEN TEKEMISEEN JA HYVINVOINNIN LISÄÄMISEEN

Halutessasi voit ottaa henkilökohtaista skype-valmennusta ja ohjausta viikon parin päästä kurssipäivästä. Saat vaikka tukea mindfuness-harjoitusten ja läsnäolon integroimiseen arkeen.

Mindfulness ja chi kung -päivään osallistuneille 45min skype-ohjaus 50€

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.