Mindfulness ja metsä -viikonloppu 15-16.10.2016

| Monday, August 22nd, 2016 | Comments Off on Mindfulness ja metsä -viikonloppu 15-16.10.2016

MINDFULNESS JA METSÄ -VIIKONLOPPU


LÄSNÄOLO MEDITAATIO LUONTOYHTEYS

 

HOTELLI NUUKSIO (n.30 km Helsingistä)
LA-SU 15-16.10.16

 

Tervetuloa rauhoittumaan, oivaltamaan uutta ja kokemaan vahvaa luontoyhteyttä. Ainutlaatuinen viikonloppu, jossa on paljon meditaatiota ja mindfulnessia sekä ulkoilua ja metsään uppoutumista.

Saat hyviä menetelmiä kotiin vietäväksi arjen läsnäolon lisäämiseen mindfulnessin keinoin, mutta ennen kaikkea lisäät vitaliteettia ja juurevuutta. Aivan kuin saisit palan metsää mukaasi. Kotiharjoitteluasi tukevat myös runsaat kurssimateriaalit.

Teemme viikonloppuna monenlaisia meditatiivisia harjoituksia ja meditaatiotaituritkin varmasti oivaltavat uutta. Chi kung (kiinalainen voimistelu) liikemeditaation ja seisomameditaation muodoissa on myös yksi viikonlopun menetelmistä.

 

Tule mukaan huomaamaan kuinka hyvin metsä sekä meditaatio sopivatkaan yhteen
ja kuinka kumpikin ravitsee syvästi!

 

OHJELMA TARKEMMIN

10-12 Mindfulnessia ja meditaatiota sisällä
12-13 Lounastauko
13-15 Harjoituksia ja kävelyä ulkona ja metsään uppoutumista
15-17 Mindfulnessia ja meditaatiota sisällä

 

MINDFULNESS JA MEDITAATIO
Kuulet ja tutkit mindfulnessin periaatteita ja saat konkreettisia ideoita kuinka lisätä läsnäoloa arjessa – esimerkiksi mindfulnessin epämuodolliset harjoitukset eli arjen läsnäolo. Mindfulness-osuus on ennen kaikkea kokemuksellinen ja harjoituksiin sekä oivalluksiin keskittyvä. Mukana on myös teoreettista osuutta sekä ohjeita kuinka luoda elämäänsä uusia tapoja, vaikka päivittäisen meditaatiorutiinin. Kumpanakin päivänä on erilaisia meditatiivisia harjoituksia useampi tunti.

Ulkoillessa kumpanakin päivänä läsnäolon syventämiseksi ja luonnon huomioimisen herkistämiseksi olemme pääosin hiljaisuudessa.

 

METSÄÄN UPPOUTUMINEN
Vuonna 2013 kehitetyssä metsään uppoutumisen menetelmässä yhdistyy periaatteita ja tekniikoita mindfulnessista, meditaatiosta, chi kungista (kiinalainen voimistelu) sekä kehotietoisuusharjoituksia. Metsään uppoutuminen on voimallinen läsnäolon ja luontoyhteyden syventämisen tekniikka, jolla voi purkaa stressitilaa ja “nollata” sisäisesti itsensä.

Lue Voi Hyvin lehden artikkelissa toimittajan kokemus menetelmästä
http://www.taivastalo.fi/voihyvin-metsaanuppoutuminen.pdf

OHJAAJANA
Jarko Taivasmaa

chi kung – ja mindfulness-opettaja
valmentaja ja toimintaterapeutti amk
metsään uppoutumisen menetelmän kehittäjä

 

KURSSIHINTA SISÄLTÄÄ
*ohjauksen, opetuksen ja harjoitukset sisällä ja ulkona
*kirjallisia materiaaleja (tulosteita)
*audiomateriaaleja
*videomateriaaleja
*ALVn
145€ / henkilö
*Kaverihinta, kun osallistut yhden tai useamman kaverin kanssa.
135€ / henkilö

 

KUINKA MUKAAN – ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittaudu kurssille sähköpostilla info (att) taivastalo.fi
Laita viestiin mukaan
*oma nimesi / kaikkien osallistujien nimet
*ainakin yksi sähköpostiosoite
*ainakin yksi puhelinnumero

HUOM! Osallistumismaksu maksetaan viikon sisällä ilmoittautumisesta. Peruessasi saat puolet takaisin osallistumismaksusta. Osallistuja voidaan kuitenkin vaihtaa. Peruttaessa alle 8 päivää ennen kurssia osallistumismaksua ei palauteta. Koko osallistumismaksu palautetaan kuitenkin lääkärintodistusta vastaan.

 

OTA YHTEYTTÄ
Soita 044 040 1144 tai lähetä sähköpostia info(att)taivastalo.fi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Mikään kysymys ei ole liian pieni! Taivastalon sivuilta löydät myös monia oivallisia blogitekstejä, jotka käsittelevät viikonlopun aiheita.

 

MUUTA

YÖPYMINEN JA RUOKAILU KYLPYLÄLLÄ
Halutessasi voit saapua ja majoittua jo perjantaina kylpylälle. Ehkä haluat viettää ihanan kokonaisen viikonlopun Hotelli Nuuksiossa ja ottaa myös erilaisia hoitoja ja nautiskella hyvästä luontoympäristöstä. Mahdolliset majoitukset ja ruokailut erilliseen hintaan.

Katso lisää Hotelli Nuuksion sivuilta.
http://www.hotellinuuksio.fi/

Voit osallistua mindfulness ja metsä -viikonloppuun myös omine eväinesi ilman yöpymistä.

 

shutterstock_89850973 pakattu

 

TUKEA HARJOITUSTEN TEKEMISEEN JA HYVINVOINNIN LISÄÄMISEEN
Halutessasi voit ottaa henkilökohtaista skype-valmennusta ja ohjausta viikon parin päästä kurssipäivästä. Saat vaikka tukea mindfuness-harjoitusten ja onnellisuuden sekä hyvinvoinnin menetelmien integroimiseen arkeen.

Mindfulness ja metsä -viikonloppuu osallistuneille 45min skype-ohjaus 50€

 

LUE KOKEMUKSIA
Lue kokemuksia erilaisista Jarko Taivasmaan ohjaamista kursseista, retriiteistä ja luennoista.
http://www.taivastalo.fi/kokemukset/

Comments are closed.