Metsään uppoutumisen -ohjaajakoulutus toukokuussa 2016

| Sunday, February 21st, 2016 | Comments Off on Metsään uppoutumisen -ohjaajakoulutus toukokuussa 2016

METSÄÄN UPPOUTUMISEN OHJAAJAKOULUTUS

LÄSNÄOLO  LUONTOYHTEYS  MENETELMÄ

 

TOUKOKUUSSA 2016

14-15.5.

21-22.5.

28-29.5.

 

NUUKSIO

 

Vuonna 2013 kehitetyssä metsään uppoutumisen menetelmässä yhdistyy periaatteita ja tekniikoita mindfulnessista, meditaatiosta, chi kungista (kiinalainen voimistelu) sekä kehotietoisuusharjoituksia. Metsään uppoutuminen on voimallinen läsnäolon ja luontoyhteyden syventämisen tekniikka, jolla voi purkaa stressitilaa ja “nollata” sisäisesti itsensä.

 

Lue lisää menetelmästä ja sen taustoista

https://www.taivastalo.fi/metsaan-uppoutumisen-menetelman-taustoja/

 

Lue Voi Hyvin lehden artikkelissa toimittajan kokemus menetelmästä

https://www.taivastalo.fi/voihyvin-metsaanuppoutuminen.pdf

 

Menetelmää on ohjattu viimeiset vuodet erilaisille ryhmille – yksityishenkilöille metsäretkillä ja retriiteillä ja yritysten sekä yhteisöjen virkityspäiväohjelmana Nuuksiossa. On ihmeellistä nähdä, että jo muutaman kymmenen minuutin metsään uppoutumisen harjoituksen jälkeen kiireiset bisnesihmiset pysähtyvät ja ovat hiljaa kasvoilla tyyni ilme. Vaivoin haluavat lähteä liikkeelle kalliolta kohti seuraavaa ohjelmaansa.

Ohjaajakoulutuksessa opit itse ohjaamaan menetelmää sekä kertomaan luonnossa ajan viettämisen hyödyistä. Metsään uppoutumisessa yhdistyykin hyvin eri meditatiivisten harjoitusten hyödyt sekä luonnosta saatavat hyödyt. Kolme viikonloppua ovat myös vahva matka omaan läsnäoloon ja oivalluksiin sekä luontoyhteyden syventymiseen.

 

 

shutterstock_178345556 – kopio

 

11 SYYTÄ OSALLISTUA KOULUTUKSEEN

 

1) Koulutus on voimallinen matka omiin läsnäolon oivalluksiin ja syvempään luontoyhteyteen.

 

2) Löydät viikonloppujen aikana vahvaa yhteyttä kehoosi ja maahan – juurrut. Jotkut kutsuvat tätä juurtumista myös maadoitukseksi. Tätä kokemusta tulet ehkä kiittämään eninten koko koulutuksessa.

 

3) Opit metsään uppoutumisen menetelmän, joilla voit jatkossa itse löytää nopeasti läsnäoloa ja luontoyhteyttä.

 

4) Opit ohjaamaan metsään uppoutumista ja mahdollistamaan muille ihmisille syvällisiä läsnäolon, rentouden ja luontoyhteyden kokemuksia. Syvät luontoyhteyden kokemukset taas saavat ihmiset arvostamaan enemmän luontoa ja tekemään myös luontoa suojelevia valintoja.

 

5) Opit menetelmän, joilla voit palvella monenlaisia ihmisiä sekä ryhmiä ja saada lisätuloja.

 

6) Menetelmää tai sen osia voit integroida osaksi esimerkiksi omaa jooga-, meditaatio- tai chi kung -harjoitusrutiinia tai opettamista.

 

 

7) Teet myös muita kiinnostavia harjoituksia esimerkiksi istuma- ja seisomameditaatiota, kävelymeditaatiota, chi kungia (kiinalainen voimistelu), mindfulness-harjoitteita ja rentoutumista kallioilla yms. Näillä harjoituksia tuetaan metsään uppoutumisen menetelmän oppimista, läsnäolon oivalluksia, juurtumista ja luontoyhteyden syventymistä.

 

8) Nautit luonnossa olemisesta hyvässä seurassa. Mahdollisuuksia jakaa luontoyhteyden ja läsnäolon oivalluksiaan ja kokemuksiaan muiden kanssa.

 

9) Koet kauniita ja voimallisia luontopaikkoja Nuuksiossa ja myös tavallisten polkujen ulkopuolelta. Paikkoja, jonne voit viedä ihmisiä tulevaisuudessa tai mennä itse vain hiljentymään ja nauttimaan luonnosta.

 

10) Osallistujamäärä on maksimissaan 12. Saat asiantuntevaa ohjausta intiimissä ryhmässä ja sinulla aikaa sekä tilaa kysyä ja ihmetellä.

 

11) Kolme viikonloppua luonnossa on myös vitalisoiva, parantava ja ravitseva kokemus ihan jo tutkimustenkin mukaan.

 

 

KENELLE

Koulutus sopii tavallisille terveille ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita läsnäolosta, luonnosta, luontoyhteydestä ja menetelmästä, jolla voi tarjota niitä muille ihmisille ja saada lisätuloja. Aikaisempaa ohjaajakoulutusta ei tarvita. Kokeneet valmentajat, jooga-, mindfulness- ja meditaatio-ohjaajat saavat nyt palettiinsa uuden voimallisen ja kiinnostavan menetelmän. Menetelmän opittuaan eräoppaat taas voivat tarjota lisäpalveluita ja luoda uuden hyvinvointia metsästä tai harjoituksia metsässä -tuotekonseptin.

 

shutterstock_48634264 pakkaus

 

 

KOULUTUKSEN HINTA JA MITÄ SIIHEN SISÄLTYY

https://www.taivastalo.fi/metsaan-uppoutumisen-ohjaajakoulutuksen-hinta/

 

METSÄÄN UPPOUTUMISEN MENETELMÄN TAUSTOJA

https://www.taivastalo.fi/metsaan-uppoutumisen-menetelman-taustoja/

 

LEHTIJUTTU MENETELMÄSTÄ

Voi Hyvin lehti: Vierailulla – metsään uppoutuminen

https://www.taivastalo.fi/voihyvin-metsaanuppoutuminen.pdf

 

 

KOULUTTAJA

Jarko Taivasmaa on menetelmän kehittäjä. Hän on chi kung – ja mindfulness-opettaja, valmentaja ja toimintaterapeutti amk. Hänellä 11 vuoden kokemus chi kungin ja erilaisten läsnäoloharjoitusten ohjaamisesta ja opettamisesta.

Lue lisää https://www.taivastalo.fi/me/ ja myös tietoisuusohjaajakoulutuksen sivuilta

https://www.taivastalo.fi/tietoisuusohjaajakoulutus-paakouluttaja/

 

 

KYSY LISÄÄ TAI ILMOITTAUDU KOULUTUKSEEN

Vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiin. Mikään kysymys ei ole liian pieni! Voimmeko olla muuten avuksi?

info(att)taivastalo.fi / 044 040 1144

 

 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUKAAN!

 

 

Comments are closed.