Mieli ja menestys -koulutus LA 12.9.15 Espoo

| Tuesday, August 11th, 2015 | Comments Off on Mieli ja menestys -koulutus LA 12.9.15 Espoo

MIELI JA MENESTYS -KOULUTUS

Mieli ja menestys on intensiivinen yhden päivän koulutus, joka auttaa sinua kehittämään ajatteluasi ja luomaan ajattelullasi ja käyttäytymiselläsi menestystä.

Kouluttaja Ilkka Rajala on Suomen kokeneimpia ammattilaisia mielen valmentamisen alueella. Ilkka on luovalla, rohkealla ja humoristisella tavalla uudistaja ja edelläkävijä, joka elää niin kuin opettaa. Kymmenet tuhannet ihmiset ovat osallistuneet erilaisiin Ilkan koulutuksiin vuosien varrella ja hän on valmentanut noin 1500 henkilöä henkilökohtaisesti. Henkilökohtaisen valmentamisen alueella Ilkan asiakkaat ovat tyypillisesti yritysjohtoa, huippu-urheilijoita, erikoisjoukkojen sotilaita, taiteilijoita ja julkisuuden henkilöitä. Ilkalla on Suomessa ainoana henkilönä voimassa oleva Licensed Master Trainer of NLP™ -sertifiointi.

Kuulijoille tarjolla on vaikuttavimpia menetelmiä itsensä kehittämisen kentältä. Päivässä tärkeässä roolissa on neurogeneesi, jolla tarkoitan uusien aivosolujen syntyä. Miten kehittää omia aivoja luovemmiksi, joustavammiksi ja älykkäämmiksi omalla toiminnallaan.

shutterstock_83549866 versio2

 

“Jos maalaisin kauheimman taulun, jonka olet koskaan nähnyt, ripustaisitko sen olohuoneesi seinälle? Tuskinpa vain. Minua hämmästyttää, millaisia juttuja ihmiset ripustavatkaan omaan mieleensä. Huonoja muistoja, lamaannuttavia minäkuvia, rajoittavia uskomuksia ja vaikka mitä roskaa. Tarjoan mielen sisustussuunnittelua, toisin sanoen autan asiakkaitani viihtymään paremmin omassa mielessään. Koska omaa mieltään ei pääse karkuun, on älykkäintä oppia tekemään olosuhteista viihtyisämpiä. Huonot taulut kannattaa korvata inspiroivimmilla, laittaa taustalle miellyttävää musiikkia ja tuulettaa niin, että uudet raikkaat ajatukset pääsevät sisälle.”

 

Mukana on myös Jarko Taivasmaa ohjaamassa muutamia lyhyitä piristäviä ja kehoa vetreyttäviä chi kung -harjoituksia (kiinalainen voimistelu).

 

 

AIKA: Lauantai 12.9.15 klo 0900-1700 (sisältää tunnin lounastauon)

PAIKKA: Nlp-akatemia Espoo

HINTA: 129€ (sis.alv)

 

ILMOITTAUTUMINEN: info@taivastalo.fi

*Ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksu palautetaan vain lääkärin todistuksella.

 

 

KYSYMYKSIÄ TAI VOIMMEKO OLLA AVUKSI?

Ota yhteyttä: Jarko Taivasmaa 044 040 1144 / info@taivastalo.fi

 

 

SYDÄMELLISESTI TERVETULOA MUKAAN!

Comments are closed.