Wellness-viikonloput keväällä 2015: Onnellisuus, Läsnäolo ja Säteily

| Tuesday, November 18th, 2014 | Comments Off on Wellness-viikonloput keväällä 2015: Onnellisuus, Läsnäolo ja Säteily

WELLNESS-VIIKONLOPUT

ONNELLISUUS   LÄSNÄOLO   SÄTEILY

 

 

Tervetuloa kokonaisvaltaiseen hyvinvoinnin viikonloppuun!

 

Mukana on rentoutumista, hengitysharjoituksia, kehotietoisuusharjoituksia ja chi kungia (kiinalaista voimistelua). Lisäksi mukana on meditaatiota ja mindfulnessia sekä kuulemme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin periaatteista. Hyvän olon lisäksi saat kotiin vietäväksi hyviä menetelmiä hyvinvointiin ja rentoutumiseen sekä kurssimateriaaleja. Uudet wellness-viikonloput ovat jatkoa pidetyille body mind soul wellness -viikonlopuille.

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja rentoutumisen lisäksi jokaisella viikonlopulla on myös erityisteemansa:Onnellisuus, Läsnäolo tai Säteily. Teema on läsnä harjoituksissa ja koko viikonlopun lähestymistavassa. Teemalle on myös omistettu tunti kumpanakin päivänä ja saat mukaasi oivalluksia ja erityismenetelmiä läsnäoloon, onnellisuuteen tai säteilyyn.

Ulkoilemme kumpanakin päivänä ja nautimme kauniin luonnon voimasta, kävelystä ja harjoituksista ulkona.

 

LA-SU 10-16

lounastauko 12-13

ulkoilua ja harjoituksia ulkona 13-14

 

 

ONNELLISUUS

SIUNTION KYLPYLÄ 24.01.-25.01.15

Kuinka lisätä elämässään onnellisuutta? Teeman aiheet perustuvat tieteellisiin tutkimuksiin, ymmärrykseen ihmiselle lajityypillisestä toiminnasta ja osittain henkisiin oivalluksiin ja perinteisiin. Mukana on lisäksi positiivisen psykologian ja life coachingin näkökulmaa. Teemme onnellisuutta dokumentoidusti lisääviä harjoituksia, joita voit jatkaa arjessasi.

TILAA

 

LÄSNÄOLO

SIUNTION KYLPYLÄ 28.02.-01.03.15

AULANGON KYLPYLÄ 28.03.-29.03.15

Läsnäolo. Syvennymme mindfulnessin periaatteisiin, harjoituksiin ja hyötyihin. Teemme tavallisen meditaation lisäksi body scan -harjoitusta, kävelymeditaatiota ja löydämme oivalluksia, joilla läsnäoloa voi tuoda vielä paremmin arkeen ja vuorovaikutustilanteisiin.

TILAA

 

SÄTEILY

SIUNTION KYLPYLÄ 11.04.-12.04.15  

Karisma. Sanotaan, että sen kanssa syntyy tai ei. Tänä viikonloppuna lähestymme aihetta Charisma Myth -kirjan näkökulmasta eli karisma on jotakin jota voit lisätä lisäämällä olemuksessasi ja ilmaisussasi läsnäoloa, voimaa ja lämpöä. Mukana myös hauskoja harjoituksia. Lähde viikonlopusta entistäkin säteilevämpänä.

TILAA

 

OHJAAJANA

Jarko Taivasmaa

chi kung – ja mindfulness-opettaja, valmentaja, toimintaterapeutti amk

 

 

OSALLISTUMISMAKSU

120€

Muita hintoja:

*Kahteen tai useampaan viikonloppuun osallistuminen 100€ / viikonloppu.

*Kysy ryhmäalennusta viidelle tai useammalle henkilölle.

 

 

KUINKA MUKAAN

Ilmoittaudu kurssille sähköpostilla info (att) taivastalo.fi

Laita viestiin mukaan

*oma nimesi / kaikkien osallistujien nimet

*ainakin yksi sähköpostiosoite

*ainakin yksi puhelinnumero

 

HUOM! Vahvistat osallistumisesi maksamalla osallistumismaksun 120€. Koko osallistumismaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Muuten saat peruessasi takaisin puolet osallistumismaksusta.

 

 

MAJOITUS JA LISÄTIETOJA

Rantasipin sivuilta pääset varaamaan itsellesi helposti hotelliyöpymisen (erillinen hinta) ja huomioi mahdolliset alennukset!

http://www.rantasipi.fi/hotellit/siuntio/lomapaketit/fi_FI/wellness-kurssit-siuntiossa-ja-hameenlinnassa/

 

Yöpymiseen sisältyy runsas buffet-aamiainen sekä kylpylän allasosaston vapaa käyttö majoittumisen ajan. Kylpylän ympärillä on kaunista luontoa ja kävelypolkuja. Samoin lounasbufee on mitä parhain (erillinen hinta). Voit osallistua myös kurssille ilman majoitusta ja omien eväiden kanssa.

 

Lue myös ihmisten kokemuksia aikaisemmilta Body Mind Soul Wellness -kursseilta https://www.taivastalo.fi/kokemuksia-body-mind-soul-wellness sekä muilta vastaavanlaisilta kursseilta: https://www.taivastalo.fi/kokemuksia

 

 

OTA YHTEYTTÄ

Soita 044 040 1144 tai lähetä sähköpostia info(att)taivastalo.fi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Mikään kysymys ei ole liian pieni! Taivastalon sivuilta löydät myös monia oivallisia blogitekstejä, jotka käsittelevät viikonlopun aiheita.

 

 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUKAAN VOIMAAN HYVIN!

 

 

Parhain hyvinvoinnin terveisin,

Jarko Taivasmaa

Comments are closed.