Avoimet viikkotunnit: chi kung, kehotietoisuus ja mindfulness

| Tuesday, August 19th, 2014 | Comments Off on Avoimet viikkotunnit: chi kung, kehotietoisuus ja mindfulness

KAIKILLE AVOIMET VIIKKOTUNNIT

  Mindfulness Pranama 4

KESKIVIIKKO 20.8.-

Mindfulness ja kehotietoisuus KE 1915-2045

Aloitamme voimallisilla kehotietoisuus- ja hengitysharjoituksilla sekä välillä myös chi kungilla. Teemme mindfulness-harjoitteita ja -tutkimuksia, jotka antavat oivalluksia läsnäolosta. Päätämme tunnin aina 30 minuutin hiljaiseen istumameditaatioon.

Hinta: 17/14e ja 10 x 130/120e

 

Paikka: Joogakoulu Shanti: Runeberginkatu 43

http://www.jooga.fi/tapahtumat/?news=399

TORSTAI 28.8.-

Chi kung – kiinalainen voimistelu 0900-1000

Chi kungia harjoittavat ympäri maailmaa terveyden ja hyvinvoinnin vaalijat, mutta myös sisäistä voimaa kehittävät taistelulajien harjoittajat sekä rauhan ja oivalluksen etsijät. Harjoituksissa on mukana mm. voimistelullisia liikkeitä, hitaita virtaavia liikkeitä, staattisia asentoja ja meditatiivisia hetkiä. Harjoitukset rentouttavat, nostavat energiatasoa ja lisäävät sisäistä selkeyttä.

 

Mindfulness 1930-2030

Mindfulness-tunnilla opitaan läsnäolon periaatteita, tehdään hengitys- sekä erilaisia mindfulness-harjoituksia: esimerkiksi body-scania ja kävelymeditaatiota. Tunti päättyy aina hiljaiseen istumameditaatioon. Tunti lisää sisäistä selkeyttä ja hyvinvointia.

 

Hinta: 15/13e ja 10 x 130/110e

 

Paikka: Tapiolan joogastudio: Ahertajantie 3

http://www.tapiolajooga.com/

 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUKAAN!

 

Parhain elokuisin terveisin,

Jarko Taivasmaa

 

Comments are closed.