Meditaatio Inspiraatio Antaminen -workshop 24.5.14 Helsinki

| Monday, May 12th, 2014 | Comments Off on Meditaatio Inspiraatio Antaminen -workshop 24.5.14 Helsinki

MEDITAATIO INSPIRAATIO ANTAMINEN

MP900400383HELSINKI PRANAMA

Kaivokatu 6, 00100 Helsinki

LA 24.5.14

KLO 0900-1200

Löydämme yhdessä läsnäolon voiman ja elävyyden meditaatiolla, kehotietoisuus- ja hengitysharjoituksilla. Harjoituksia ja oivalluksia läsnäoloon noin 2 tuntia.

 

“Enlightenment is knowing what you are and expressing it”
-Dave Oshana
 
Tämän jälkeen löydämme inspiraatiota antamiseen ja yhteyttä sisäiseen missioon elämässä. Mukana myös ripaus karmajoogasta ja muita joogan oivalluksia.

“Läsnäolon ja tietoisuuden oivallukset eli palaaminen itseensä ovat ensimmäinen ja olennainen askel, mutta itsen aito rohkea ilmaisu ja lahjansa antaminen maailmalle ovat seuraava tärkeä hyppy!”
 

Tule ja koe läsnäolo ja lähde inspiroituneena.

PS. Tämän jälkeenhän on hauska lähteä vaikka Maailma Kylässä -festareille hyvissä fiiliksissä ja läsnäolossa jakamaan hymyjä ja hyvää tutuille ja tuntemattomille.
PPS. Workshop on aika pian eli viestiä saa levittää. Kiitos!

 

*Workshopin ohjaa Jarko Taivasmaa, joka on opettanut ja luennoinut meditaatiosta ja antamisesta retritiiteillä, yrityksissä ja yliopistoissa sekä useilla kursseilla.

 

*Ja toki Pranaman tyyliin hinta laadukkaasta opetuksesta on: Maksa Mitä Haluat!

 

*Workshop on tavallaan jatkoa tammi- ja helmikuun mindfulnessin ja meditaation perusteet -kursseille, mutta kaikki ovat myös nyt tervetulleita mukaan. FB-ilmoittautuminen riittää!

 

 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUKAAN!

 

Comments are closed.