Syvällinen chi kung -peruskurssi 1.3.-2.3.2014 Helsingissä

| Wednesday, January 8th, 2014 | Comments Off on Syvällinen chi kung -peruskurssi 1.3.-2.3.2014 Helsingissä

CHI KUNG -PERUSKURSSI

(QIGONG)

face

1.3.-2.3.2014

LA 0900-1600

SU 0900-1600

 

PIHASALI

Kalevankatu 31, sisäpiha.

00100 Helsinki

*uusi pääsali

 

Tervetuloa loistavalle chi kungin (qigong) peruskurssille, joka antaa sinulle menetelmät, oivallukset ja kokemuksen, jotta saat paljon iloa ja hyötyä chi kungista elämässäsi. Saat myös videomateriaalia sekä halutessasi mahdollisuuden yhteen yksityisopetustuntiin, joilla voit tukea omaa harjoitusta arjessa.

Ymmärrät minkälaisilla harjoituksilla halutessasi “nollaat” ja rentoudut, nostat energiatasoasi tai muuten vaikutat fysiologiaasi sekä sisäiseen tilaasi myönteisesti.

Chi kung on oma polkunsa oivallukseen ja voimallinen liikemeditaation menetelmä. Se tukee hyvin istumameditaatiota ja mindfulnessia (hyväksyvää läsnäoloa elämän hetkissä). Koko elämähän voi potentiaalisesti olla liikemeditaatiota. Jotkut löytävät chi kungilla myös jooga-asanoihin uusia sävyjä ja oivalluksia.

 

Chi kung on loistava menetelmä mm.

*rentouteen

*selkeyteen ja läsnäoloon

*korkeaan energiatasoon

*stressin hallintaan

*kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja kasvuun

*muiden harjoitusten syventämiseen (esim. meditaatio)

Kurssi keskittyy erityisesti kolmeen aiheeseen: hyvät yksittäiset perusharjoitukset, chi kungin liikesarja ja chi kungin perusperiaatteet. Lue lisää näistä kurssin aiheista: https://www.taivastalo.fi/chi-kung-qigong-kurssi-paasisaltoja/

 

 

LYHYESTI – MITÄ ON CHI KUNG?

Chi kung (qigong) on tuhansia vuosia vanha kiinalainen harjoitus, josta löytyy lukematon määrä erilaisia tekniikoita ja tyylejä. Chi kungia voi kutsua kiinalaiseksi voimisteluksi tai liikemeditaatioksi. Termin tarkka käännös tarkoittaa hengitysharjoitusta tai elämänenergian harjoitusta.

Chi kungin erilaisia menetelmiä käyttävät terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneet sekä monet pehmeiden ja kovien kiinalaisten taistelulajien harjoittajat (esim. tai chi ja kung fu), jotka hakevat lisää sisäistä voimaa ja kyvykkyyttä. Kiinalaisilla traditioilla esim. buddhalaisilla ja taolaisilla on myös omat chi kung -tekniikat oivalluksen ja meditaation syventämiseksi.

 

 

CHI KUNG -OPETTAJA: JARKO TAIVASMAA

Jarko Taivasmaa

On opettanut laajasti chi kungia Suomessa (ja myös ulkomailla) kahdeksan vuoden ajan mm. yrityksissä, virkistyspäivissä, Teatterikorkeakoulussa, Helsingin kesäyliopistossa ja useilla omilla retriiteillä.

Opettaa ja valmentaa myös: länsimainen mindfulness, läsnäolo, meditaatio sekä hengitysharjoitukset ja suoriin tietoisuuden oivalluksiin ja kokemuksiin johdattaminen (palauttaminen).

Valmentaa yrityksissä aiheina: mindfulness, hyvinvointi sekä kyvykkyys ja palvelumission kirkastaminen ja palveluinspiraatio. Tarjoaa myös yksityisille avoimia valmennuksia https://www.taivastalo.fi/yksilovalmennus-mindfulness-life-coaching-toimintaterapia/

 

 

KURSSIHINTA

*sisältää mm. opetuksen, kirjalliset materiaalit ja runsaasti videomateriaalia tältä sekä aikaisemmilta kursseilta. Huom! Kurssiin sisältyy tunnin ruokatauot kumpanakin päivänä.

 

*Hinta: 200€ (sis. alv10)

*Ryhmäalennus 2+ henkilöä: hinta 160€ / henkilö

 

*yksi yksityistunti oman harjoituksen hiomiseen ja mahdollisiin kysymyksiin (käytettävä kuukauden sisällä: arvo 65€).

*kurssin kertaus yhden kerran puoleen hintaan (käytettävä vuoden sisällä).

*varausmaksu on 50%

 

 

KUINKA MUKAAN: ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu kurssille sähköpostilla info (att) taivastalo.fi

 

Laita viestiin mukaan

*oma nimesi / kaikkien osallistujien nimet

*ainakin yksi sähköpostiosoite

*ainakin yksi puhelinnumero

 

HUOM! Vahvistat osallistumisesi maksamalla varausmaksun, joka on puolet koko osallistumismaksusta. Peruttaessa varausmaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Osallistujan vaihtaminen toiseen onnistuu hyvin vielä 3 päivää ennen kurssia.

 

 

KYSYMYKSIÄ – OTA YHTEYTTÄ

Soita 044 040 1144 tai lähetä sähköpostia info (att) taivastalo.fi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Mikään kysymys ei ole liian pieni! Taivastalon sivuilta löydät myös monia oivallisia blogitekstejä, jotka käsittelevät myös chi kung -kurssin aiheita.

 

 

 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUKAAN!

 

 

 

MUUTA

CHI KUNGIN VIIKKOTUNNIT JA MAKSA MITÄ HALUAT

Chi kungia ja meditaatiota torstain viikkotunneilla joogakoulusssa Pranamassa Helsingissä Kluuvissa. Periaatteena on: maksa mitä haluat. Tämän peruskurssin avulla saat näiltä viikkotunneilta paljon enemmän irti ja voit tukea omatoimista harjoitusta viikoittaisella ryhmäharjoituksella itse valitsemallasi hinnalla.

http://www.pranama.fi/

 

 

KOKEMUKSIA

”Hyviä oivalluksia tässä hetkessä olemisesta.”

 

”Opettaja maanläheinen.”

 

”Sain potkua elämään.”

 

 ”Hyvinvointi parani jo nyt parissa päivässä.”

 

Lue lisää kokemuksia samalta kurssilta:

https://www.taivastalo.fi/chi-kung-qigong-kurssi-kokemuksia/

 

Kokemuksia erilaisilta muilta kursseilta ja retriiteiltä:

https://www.taivastalo.fi/kokemuksia/

 

 

LISÄÄ SISÄLLÖSTÄ

Sisältö kevään 2013 chi kungin kurssilta, joka on myös nyt pitkälle sama. Tosin muutokset ovat aina mahdollisia riippuen ryhmästä (osallistujien tarpeista) ja inspiraatiosta.

https://www.taivastalo.fi/chikung-qigong-kurssi.pdf

 

 

LISÄÄ JARKO TAIVASMAASTA

https://www.taivastalo.fi/me/

 

 

TIETOA CHI KUNGISTA

www.joogachikung.net/chikung.htm

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3085832/

 

Comments are closed.