Mindfulnessin ja meditaation perusteet LA 11.01.14 Helsingissä

| Monday, December 16th, 2013 | Comments Off on Mindfulnessin ja meditaation perusteet LA 11.01.14 Helsingissä

MINDFULNESS JA MEDITAATIO – PERUSTEET

PRANAMA LA 11.01.14

1000-1300

 

JOOGAKESKUS PRANAMA

KLUUVIN KAUPPAKESKUS

Aleksanterinkatu 9 00100 Helsinki

 

Opimme ja oivallamme mindfulnessin ja meditaation perusteita ja taustoja.

Kurssilla “teemme” mm. kaksi erilaista klassista muodollista harjoitusta: hengityksen tarkkailu ja meditaatio ilman kohdetta – hyväksyvän läsnäolon tila. Teemme myös kävelymeditaatiota ja oivallamme kuinka tuoda hyväksyvää läsnäoloa milloin vain arjen hetkiin (epämuodolliset harjoitukset). Voit heti jatkaa meditaation ja mindfulnessin kanssa elämässäsi.

Läsnäoleva ja meditatiivinen elämä tutkimusten mukaan viittaa esimerkiksi lisäävän elämässä myönteisiä mielentiloja, parantavan elämän laatua (mitä muuta ihminen voikaan kaivata) ja vahvistavan immuniteettia. Katso yhteenvetoa hyödyistä http://chp.sagepub.com/content/14/1/10.abstract

Opettajana on Jarko Taivasmaa, joka on opettanut ja luennoinut mindfulnessista retritiiteillä, yrityksissä ja yliopistoissa sekä useilla kursseilla. Hän ohjaa myös chi kungia ja meditaatiota Pranaman viikkotunneilla eli voit halutessasi jatkaa meditaation kanssa ohjatusti.

Jos sinulla on kavereita, jotka ovat aina halunneet kokeilla meditaatiota tai kiinnostuneet mindfulnessista, niin tässä on helppo ja hyvä mahdollisuus kokeilla ja tutustua.

 

*Hinta laadukkaasta opetuksesta on Pranaman tyyliin: maksa mitä haluat!

Kysymykset ja ilmoittautuminen info@taivastalo.fi – aihe: MINDFULNESS TAMMIKUU ja viestiin, että ilmoittaudut mukaan.

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Jarko Taivasmaa

Comments are closed.