Body Mind Soul Wellness -viikonloppu 01.02.-02.02.2014

| Monday, December 9th, 2013 | Comments Off on Body Mind Soul Wellness -viikonloppu 01.02.-02.02.2014

BODY MIND SOUL WELLNESS

SIUNTION KYLPYLÄ 01.02.-02.02.2014

LA-SU 10-16

 

Tervetuloa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin viikonloppuun.

Mukana on esimerkiksi chi kungia (kiinalainen voimistelu), meditaatiota, mindfulnessia (hyväksyvä läsnäolo) ja 7 reseptiä onnellisuuteen! Onnellisuuden reseptit perustuvat tieteellisiin tutkimuksiin, ymmärrykseen ihmiselle lajityypillisestä toiminnasta ja osittain henkisiin oivalluksiin ja perinteisiin. Mukana on lisäksi positiivisen psykologian ja life coachingin näkökulmaa.

Nautimme myös kauniin luonnon voimasta, kävelystä ja harjoituksista ulkona.

Kurssin aikana voit oikein hyvin ja rentoudut. Opit myös menetelmiä, joilla voit lisätä hyvinvointiasi jo seuraavana päivänä. Ja tiedät lisätä elämääsi onnellisuutta lisääviä toimintoja!

 

OHJAAJANA

Jarko Taivasmaa

chi kung-opettaja, valmentaja, toimintaterapeutti amk

 

OSALLISTUMISMAKSU

120€

 

KUINKA MUKAAN

HUOM! Vielä 1 paikka jäljellä (tilanne 18.1.14)! Huomaa, että sama kurssi järjestetään LA-SU 5-6.4.14 eli voit jo ilmoittautua sille. Samoin syvällistä chi kungin peruskurssia maaliskuun alussa kannattaa harkita.

Ilmoittaudu kurssille sähköpostilla info (att) taivastalo.fi

 

Laita viestiin mukaan

*oma nimesi / kaikkien osallistujien nimet

*ainakin yksi sähköpostiosoite

*ainakin yksi puhelinnumero

HUOM! Vahvistat osallistumisesi maksamalla osallistumismaksun 120€. Koko osallistumismaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Muuten saat peruessasi takaisin puolet osallistumismaksusta. Osallistujan vaihtaminen toiseen onnistuu hyvin vielä 3 päivää ennen kurssia.

 

MAJOITUS JA LISÄTIETOJA

Vaihde puh. (09) 260 600 Myyntipalvelu puh. (09) 2606 060 (ma-pe 8 – 17) Fax   (09) 2606 0666 siuntio.rantasipi@restel.fi

Rantasipin sivuilta pääset varaamaan itsellesi helposti hotelliyöpymisen (erillinen hinta) ja huomioi mahdolliset alennukset http://www.rantasipi.fi/hotellit/siuntio/lomapaketit/fi_FI/body-mind-soul-wellness/

Yöpymiseen sisältyy runsas buffet-aamiainen sekä kylpylän allasosaston vapaa käyttö majoittumisen ajan. Kylpylän ympärillä on kaunista luontoa ja kävelypolkuja. Samoin lounasbufee on mitä parhain (erillinen hinta).

Voit osallistua myös kurssille ilman majoitusta ja omien eväiden kanssa.

 

Lue myös ihmisten kokemuksia aikaisemmilta Body Mind Soul Wellness -kursseilta https://www.taivastalo.fi/kokemuksia-body-mind-soul-wellness sekä muilta vastaavanlaisilta kursseilta: https://www.taivastalo.fi/kokemuksia

 

OTA YHTEYTTÄ

Soita 044 040 1144 tai lähetä sähköpostia info(att)taivastalo.fi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Mikään kysymys ei ole liian pieni! Taivastalon sivuilta löydät myös monia oivallisia blogitekstejä, jotka käsittelevät Body Mind Soul Wellness -viikonlopun aiheita.

 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUKAAN VOIMAAN HYVIN!

 

 

Parhain hyvinvoinnin terveisin,

Jarko Taivasmaa

 

 

Comments are closed.