Taivastalo Natural High Healing Festivaaleilla 25.7.-28.7.13

| Tuesday, June 25th, 2013 | Comments Off on Taivastalo Natural High Healing Festivaaleilla 25.7.-28.7.13

Tervehdys!

Meillä on ilo kutsua sinut Natural High Healing Festivaaleille 25-28.7.13 Sysmään, jossa Jarko Taivasmaa vetää aamuisin chi kungia ja päivisin tietoisuudesta workshoppeja.

Tarjolla myös paljon muuta loistavaa ohjelmaa! Täältä lisätietoja http://naturalhighfestival.wix.com/finnish#

Jos erilainen festarimeininki on sinua varten, niin kannattaa osallistua!

 

Aurinkoa kesään,

Jarko Taivasmaa

PS. Alla kuvaukset Jarkon opetuksesta ja taustasta sekä lähestymistavasta festareilla.

 

 

 

 

Tietoisuus-workshop 2h

Tietoisuuden avaruus – annamme todellisuuden paljastua

Aloitamme mahdollisesti meditaatioista, rentoutumisesta tai kehotietoisuusharjoituksista. Näin palaamme olemiseen yhdessä! Sitten kuulostelemme – miten elämän prosessi haluaa syventää tietoisuuttamme ja yhteyttämme.

Prosessin apuna Jarko voi käyttää monenlaisia menetelmiä esim. rentoutumista, meditaatiota, tietoisuustutkimuksia, chi kungia, läsnä olevan vuorovaikutuksen harjoituksia, sydämellisyysharjoituksia, ryhmä- tai pariharjoituksia, spontaania liikettä, ääniharjoituksia, hengitysharjoituksia, dialogia.

Todennäköisesti 2 tunnin aikana koemme kehomme elävyyden, kosketamme omaa ja muiden sydäntä ja olemme tietoisuus.

 

Chi kung – kiinalainen voimistelu 1 ½h

Lisää kehotietoisuutta. Koe liike- ja seisomameditaatiot! Tervetuloa rentoutumaan, nostamaan energiatasoa sekä palaamaan sisäiseen selkeyteen chi kung -harjoituksilla. Harjoituksissa on mukana mm. voimistelullisia liikkeitä, venytyksiä, hitaita virtaavia liikkeitä, staattisia asentoja ja meditatiivisia hetkiä.

 

Mukana on myös jokaisella kerralla jokin noin 20min erityisteema esimerkiksi:

*Spontaani- chi kung (tanssi ennen taivasta)

*Soturien juurevat ja fyysisemmät chi kung -tekniikat

*Heaven-Earth-Source -liikesarja

*Pidemmät seisomameditaatiot

*Chi kung -tekniikat parin tai ryhmän kanssa

*Sydäntä avaavat chi kung -harjoitukset

*Klassinen ääni- chi kung (six healing sounds)

tai jotakin aivan muuta!

 

Chi kungin taustaa

Chi kung -termin tarkka käännös tarkoittaa hengitysharjoitusta tai elämänenergian harjoitusta. Chi kungin erilaisia menetelmiä käyttävät terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneet sekä monet pehmeiden ja kovien kiinalaisten taistelulajien harjoittajat (esim. tai chi ja kung fu), jotka hakevat lisää sisäistä voimaa ja kyvykkyyttä. Chi kung on myös voimallinen tie oivallukseen. Esimerkiksi buddhalaisilla ja taolaisilla on omat chi kung -tekniikat meditaation tukemiseksi ja syventämiseksi.

 

Jarko Taivasmaa

Jarko Taivasmaan oivallusten matka alkoi 12-vuotiaana meditaatiosta ja ravistelevasta meditaatiokokemuksesta.

2002 Jarkolla alkoi uusi voimallisempi kausi, kun hän alkoi tavata erilaisia valaistuneita opettajia. Näistä tärkeimmäksi jäi Dave Oshanan valaistumisopetus ja energy work -menetelmä.

Vuonna 2005 Jarko sai Chi kung -opettaja sertifioinnin Yhdysvalloista (IIQTC). Myöhemmin mukaan chi kungin lisäksi tulivat hengitysharjoituksien, meditaation ja mindfulnessin opettaminen ja valmentaminen. Chi kungia ja mindfulnessia Jarko on opettanut mm. yrityksissä, retriiteillä, metsissä ja Teatterikorkeakoulussa.

Chi kungissa hän on keskittynyt erityisesti liikemeditaatioon, tietoisuuden syventämiseen ja kehotietoisuuteen. Hän syventää läsnäolon sekä sydämen tiedettä ja taidetta myös kahden pienen lapsen isänä.

NATURAL HIGH, Healing Festivaalilla Jarko lähestyy harjoituksia ja aiheita tavallista luovemmalla ja spontaanimmalla tavalla. Tervetuloa jakamaan yhdessä läsnäoloa ja elämän virtaa!

 

Comments are closed.