Joogaa Saunalahdessa Espoossa 16.4.-4.6.2013

| Friday, April 12th, 2013 | Comments Off on Joogaa Saunalahdessa Espoossa 16.4.-4.6.2013

TERVETULOA JOOGAAMAAN SAUNALAHDEN LASTENTALOLLE

Kummelivuorentie 2

 

TIISTAISIN 16.-23.4 & 7.5-4.6 (vapputauko)

 

 

HATHAJOOGA – Klassinen joogaharjoitus 1700-1830

Sopii joogasta kiinnostuneille ja vasta-alkajille. Ryhmään voivat tulla myös odottavat äidit. Klassiset joogaliikkeet eivät vaadi aikaisempaa kokemusta tai notkeutta. Mitä kankeampi sitä parempi. Tunti koostuu kehoa lämmittävistä ja avaavista liikkeistä. Teemme hengitys- ja rentoutumisharjoituksia sopivalla rytmillä. Jokainen oppilas otetaan huomioon omana yksilönä ja vaihtoehtoisia liikkeitä annetaan, mikäli siihen on tarve.

 

ASTANGAJOOGA – Voimajooga 1830-2000

Voimajooga vahvistaa, puhdistaa ja notkistaa kehoa sekä parantaa keskittymiskykyä ja vireyttä. Se auttaa jaksamaan kiireen keskellä ja torjuu stressiä. Voimajooga on urheilullisempaa kuin jooga yleensä ja perustuu tunnettuun Astanga vinyasa joogaan. Harjoitellessa tulee hiki, joten laji sopii reippaan kuntoilun ystäville, mielellään astangajoogan perusteet hallitseville.

 

HINTA:

Kevät 7 kertaa 70€

Kertamaksu 15€ (Mikäli kurssi ei ole täynnä)

Kevätmaksun maksaneet etusijalla.

Paikkoja rajoitetusti. (kurssille otetaan 20 oppilasta)

 

TUNNIT OHJAA:

Liisa Erika Taivasmaa

puh 044 308 4004

e-mail: chi.jooga(att)gmail.com

 

Mukaan rennot vaatteet ja oma matto. Loppurentoutusta varten lämpimät sukat, paita ja esimerkiksi huopa tai peitto on aina mukava. Ennen harjoitusta olisi hyvä olla syömättä 2-3 tuntia. Lastentalon ovet on pidettävä ehdottomasti kiinni, joten saavu tunnille ajoissa. Katso, että ovi sulkeutuu perässäsi. Saunalahden lastentalon uusi sali ja ikkunoista avautuva maisema on todella kaunis. Tervetuloa nauttimaan vanhat- ja uudet oppilaat kevään puhkeamisesta ja tiistain joogasessioista.

 

Rakkaudella,

Liisa Erika

Comments are closed.