Syvällinen chi kung -peruskurssi 22.3.-24.3.2013

| Thursday, February 7th, 2013 | Comments Off on Syvällinen chi kung -peruskurssi 22.3.-24.3.2013

CHI KUNG –KURSSI

22.3.-24.3.13

 

ba duan jin - jousella ampuminen

 

oivalla liikemeditaatio – yhdistä liike ja oleminen

 

löydä keinoja nostaa energiatasoa ja lisätä läsnäoloa elämässä

 

opi voimallisia menetelmiä hyvinvointiin ja rentouteen

HUOM (6.7.13)! UUSI KURSSI NYT SYKSYLLÄ HELSINGISSÄ 7.9.-8.9.2013

https://www.taivastalo.fi/2013/07/syvallinen-chi-kung-peruskurssi-7-9-8-9-2013-helsingissa/

Oivalla ja opi nämä ja paljon muuta! Tervetuloa voimalliselle chi kung -kurssille maaliskuussa!

 

KURSSI

22-24.3.13

PE 1800-2100

LA 0900-1700

SU 0900-1400

Espoo Hannus

Päivänkakkarantie 10

(Lähellä Suomenojaa ja Länsiväylää)

 

Tämä on syvällinen ja voimallinen chi kung -peruskurssi, joka antaa vakaan perustan omalle chi kung -harjoitukselle.

Osallistumalla kurssille voit olettaa lisääväsi läsnäoloa ja kehotietoisuutta, avaavasi hengitystä sekä oppivasi uusi liikkeitä, asentoja sekä sarjoja. Saat menetelmiä, joilla voit rentouttaa ja ”nollata” itsesi, lisätä energiaa ja luovaa jännitettä sekä hoitaa itseäsi.

Tutustumme hieman chi kungin taustoihin ja tutkimuksiin. Syvennymme myös chi kungin perusperiaatteisiin: asento/liike, hengitys ja huomio/tietoisuus. Oivallat myös chi kungin liikemeditaationa ja hyödyllisenä väliaskeleena istumameditaation ja päivittäisen läsnäolon välillä.

 

 

LYHYESTI – MITÄ ON CHI KUNG?

Chi kung (qigong) on tuhansia vuosia vanha kiinalainen harjoitus, josta löytyy lukematon määrä erilaisia tekniikoita ja tyylejä. Chi kungia voi kutsua kiinalaiseksi voimisteluksi tai liikemeditaatioksi. Termin tarkka käännös tarkoittaa hengitysharjoitusta tai elämänenergian harjoitusta.

Chi kungin erilaisia menetelmiä käyttävät terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneet sekä monet pehmeiden ja kovien kiinalaisten taistelulajien harjoittajat (esim. tai chi ja kung fu), jotka hakevat lisää sisäistä voimaa ja kyvykkyyttä. Kiinalaisilla traditioilla esim. buddhalaisilla ja taolaisilla on myös omat chi kung- tekniikat oivalluksen  ja meditaation syventämiseksi.

 

 

CHI KUNG -OPETTAJA: JARKO TAIVASMAA

Jarko Taivasmaa on opiskellut chi kungia Yhdysvalloissa sekä Suomessa. Hän on opettanut lajia yli seitsemän vuoden ajan mm. yrityksissä, opistoissa, Teatterikorkeakoulussa, Helsingin kesäyliopistossa, intensiiveillä ja retriiteillä. Lisäksi Jarko Taivasmaa kouluttaa ihmisiä hyvinvoinnissa ja tietoisuustaidoissa.

Jarko Taivasmaa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KURSSIHINTA

*sisältää mm. opetuksen ja videomateriaalit

hinta: 220€

*ryhmähinta 160€ / henkilö (2 tai enemmän osallistujia)

*varausmaksu 50%

 

 

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu kurssille sähköpostilla info(att)taivastalo.fi

 

Laita viestiin mukaan

*oma nimesi / kaikkien osallistujien nimet

*ainakin yksi sähköpostiosoite

*ainakin yksi puhelinnumero

HUOM! Vahvistat osallistumisesi maksamalla varausmaksun, joka on puolet koko osallistumismaksusta. Peruttaessa varausmaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Osallistujan vaihtaminen toiseen onnistuu hyvin vielä 3 päivää ennen kurssia.

 

 

OTA YHTEYTTÄ

Soita 044 040 1144 tai lähetä sähköpostia info(att)taivastalo.fi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Mikään kysymys ei ole liian pieni! Taivastalon sivuilta löydät myös monia oivallisia blogitekstejä, jotka käsittelevät chi kung -kurssin aiheita.

 

 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUKAAN!

 

 

 

LINKKEJÄ

 

jos kaipaat vielä pidempää kuvausta kurssista ja sisällöstä

https://www.taivastalo.fi/archives/1740

(huom! kuvauksessa aikaisemmat helmikuun kurssipäivät)

 

chi kungin taustoja

www.joogachikung.net/chikung.htm

 

chi kungin hyödyistä

http://www.qigonghealing.com/qigong/benefits.html

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3085832/

 

chi kung -opettaja Jarko Taivasmaa

https://www.taivastalo.fi/me

 

Comments are closed.