Syvällinen chi kung -peruskurssi 1.2.-3.2.2013

| Monday, January 7th, 2013 | Comments Off on Syvällinen chi kung -peruskurssi 1.2.-3.2.2013

CHI KUNG -KURSSI

LIIKETTÄ ENERGIAA TIETOISUUTTA

 

ba duan jin - jousella ampuminen

 

 

1-3.2.2013

PE 1800-2100

LA 0900-1700

SU 0900-1400

 

Espoo Hannus

Päivänkakkarantie 10

(Lähellä Suomenojaa ja Länsiväylää)

 

Tämä on syvällinen ja voimallinen chi kung (qigong) -peruskurssi, joka antaa vakaan perustan omalle chi kung -harjoitukselle. Saat kokemuksia chi kungista, kehität ja syvennät chi kungin perustaitoja ja opit perustekniikoita. Syvennymme myös chi kungin periaatteisiin (liike/asento, hengitys, huomio/tietoisuus), joita voi hyödyntää arjen hetkissä milloin vain. Näin milloin vain toteutettava epämuodollinen chi kung -harjoitus käy tutuksi.

Kurssin avulla opit voimallisen ja toimivan menetelmän läsnäolon lisäämiseen, energiatason nostamiseen ja stressin hallintaan. Chi kungia tehdessä saat oivalluksia ja koet sisäisen selkeyden tiloja. Herkistyvä kehotietoisuus, korkeampi energiataso ja läsnäolo tuovat myös elämääsi uusia sävyjä ja makuja. Hyvinvointisi lisääntyy ja elämänlaatusi paranee!

Lisäksi osallistujat saavat kirjallista materiaalia ja paikan päällä kuvattua videomateriaalia. Kurssi sisältää myös mahdollisuuden tunnin yksityisopetukseen. Näin pohja omalle harjoitukselle on vahva!

 

KENELLE

Kurssi sopii hyvin aloittelijoille ja ymmärrystään syventäville. Mukana on uusi liikesarja jo aikaisemmin chi kungia Jarkon Taivasmaan kanssa harjoittaneille. Uudessa sarjassa tiivistyy yli seitsemän vuoden opetuskokemusten pohjalta parhaita ja tärkeimpiä perustekniikoita. Harjoittelemme myös jo aikaisemmin tuttua seitsemää voimallista harjoitusta.

Chi kungilla tuet myös omia meditaatio- ja mindfulness-harjoituksiasi. Joogit löytävät uusia sävyjä ja näkökulmia asanaharjoitukseensa chi kungin avulla. Järjestämillämme retriiteillä jooga ja chi kung ovat hyvin tukeneet toisiaan sekä luoneet hyvän pohja meditaatiolle ja oivalluksille.

 

KURSSIN SISÄLTÖ TARKEMMIN

www.taivastalo.fi/chikung-qigong-kurssi.pdf

 

TIETOA CHI KUNGISTA

Lue lisää chi kungista www.joogachikung.net/chikung.htm Yhden hyvän tutkimusyhteenvedon chi kungin hyödyistä löydät täältä www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3085832/

 

 

 

CHI KUNG -OPETTAJA JARKO TAIVASMAA

Jarko Taivasmaa on opiskellut chi kungia Yhdysvalloissa sekä Suomessa. Hän on opettanut lajia yli seitsemän vuoden ajan mm. yrityksissä, opistoissa, Teatterikorkeakoulussa, Helsingin kesäyliopistossa, intensiiveillä ja retriiteillä. Lisäksi Jarko Taivasmaa kouluttaa ihmisiä hyvinvoinnissa ja tietoisuustaidoissa.

Lue ihmisten kokemuksia erilaisilta kursseilta ja retriiteiltä https://www.taivastalo.fi/kokemuksia

 

JARKO TAIVASMAAN TÄRKEITÄ CHI KUNG -VAIKUTTAJIA

Chi kung -matkalla tärkeitä vaikuttajia ja opettajia ovat olleet valaistunut opettaja Dave Oshana www.enlightenment-now.com  ja hänen energy-work-menetelmänsä, Roger Jahnken chi kung -opettajakoulutus Yhdysvalloissa www.feeltheqi.com  ja myös chi kung -opettajat kirjoissa esim. Kenneth Cohen.

Kuitenkin tärkein opettaja on ollut harjoitus ja elämä itse. Suuri kiitos kuuluu myös chi kung -oppilaille vuosien varrelta ja heidän kysymyksilleen sekä tarpeilleen, jotka ovat saaneet ammentamaan uusia ideoita ja inspiraatiota uudestaan ja uudestaan. Lue lisää Jarko Taivasmaasta www.taivastalo.fi/me

Taputtelu ja pyyhkiminen - puhdistava ja vapauttava harjoitus

 Taputtelu ja pyyhkiminen – puhdistava ja vapauttava harjoitus

 

 

 

KURSSIHINTA SISÄLTÄÄ

*korkealaatuisen ja asiantuntevan opetuksen ja harjoitukset n.15 tuntia

*yksilöllistä ohjausta ja huomioimista – ryhmäkoko korkeintaan 12

 

*kirjallista materiaalia 15+ sivua

*muistitikulla paikan päällä kuvattua videomateriaalia 3+ tuntia henkilökohtaiseen käyttöön

 

*mahdollisuuden tunnin yksityisopetukseen (kuukauden sisällä)

*yhden peruskurssin kertauksen puoleen hintaan (vuoden sisällä)

 

*Mahdollisuuden osallistua erilaisille jatkokursseille.

 

*teetarjoilun

 

hinta: 220€ (sis.alv)

 

 

 

KUINKA MUKAAN: ILMOITTAUTUMINEN

Lähetä sähköpostia info (att) taivastalo.fi tai soita 044 040 1144 (Jarko) ja kerro kaikkien osallistujien nimet ja anna ainakin yksi puhelinnumero.

Kerro, jos olet raskaana, terveydentilassasi on jotakin erityistä tai olet sairastanut vakavia sairauksia. Halutessasi voit kertoa myös taustoistasi chi kungissa, tai chissa, joogassa, meditaatiossa, ja mindfulnessissa.

Annamme sinulle tilitiedot, joilla voit maksaa varausmaksusi 110€. Varausmaksu palautetaan vain lääkärin todistuksella.

Ilmoittauduthan viimeistään TI 29.1.13 mennessä. Kiitos!

 

 

 

MUUTA

Toinen vastaava kurssi on tulossa 22-24.3.13. Sille voi ilmoittautua jo nyt!

Jos teitä on chi kungista kiinnostuneiden ryhmä ja haluaisitte chi kung -kursseja  omalle paikkakunnallenne, ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

 

 

YHTEYSTIEDOT JA KYSYMYKSET

Vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiin. Mikään kysymys ei ole liian pieni! Voimmeko olla muuten avuksi?

 

info (att) taivastalo.fi

044 040 1144 Jarko Taivasmaa

www.taivastalo.fi

www.joogachikung.net

 

 

 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUKAAN!

Comments are closed.