Liisa Erika Taivasmaan uudenvuodentervehdys

| Tuesday, January 8th, 2013 | Comments Off on Liisa Erika Taivasmaan uudenvuodentervehdys

Rakkauden täyteistä uuden ajan Uutta Vuotta

Maya-kalenterin loputtua 21.12.2012 piti tulla maailman loppu. Maailman loppu siirtyi ja planeettamme jatkoi turvallisesti kulkuaan kyydissään yli seitsemän miljardia ihmistä. Yhdestä näkökulmasta katsottuna elämme siis uutta aikaa. Australian aboriginaaleilla oli uskomus, että aina unesta herättyään alkaa uusi elämä. Itse uskon, että jokainen hetki on mahdollisuus aloittaa alusta.

Useimmat meistä haluavat olla onnellisempia, terveempiä ja stressata vähemmän. Haluamme elää täydestä sydämestä ja hyväksyä itsemme ja toiset sellaisina kuin he ovat. Ainoa kompastuskivi lienee siinä, kuinka löytää aika itsensä kehittämiseen ja asettamiensa tavoitteiden saavuttamiseen. Nyt on taas se aika vuodesta, kun voimme päättää elää palkitsevampaa, eläväisempää ja enemmän hereillä olevaa elämää.

Paljon valoa, iloa ja rakkautta uudelle vuodelle.

Toivoo,

Liisa Erika

Comments are closed.