Voimamaanantait taas Espoossa MA 3.9.12-

| Tuesday, July 31st, 2012 | Comments Off on Voimamaanantait taas Espoossa MA 3.9.12-

VOIMAMAANANTAIT

CHI KUNG   MEDITAATIO   LÄSNÄOLO

 

 3.9-10.12.2012   klo 1800-2000

ESPOOSSA – LÄHELLÄ SUOMENOJAA PÄIVÄNKAKKARANTIE 10

Mitä loistavin tapa aloittaa viikko!  Saamme jotakin miksi odottaa aina maanantaita ja pitää sitä yhtenä viikon parhaana päivänä. Lähdemme myönteisen voiman kanssa joka kantaa pitkälle viikkoon!

 Ohjelmassa on aina chi kungia ja meditaatiota sekä välillä opetusta olennaisista aiheista.

 

CHI KUNG 60-90min

Usein chi kungia sanotaan kiinalaiseksi voimisteluksi, mutta tarkka käännös tarkoittaa energiaharjoitusta tai hengitysharjoitusta. Chi kung on loistava harjoitus energiatason nostamiseen, rentoutumiseen ja sisäisen selkeyden saavuttamiseen. Lue lisää chi kung

 

MEDITAATIO 20-40min

Meditaatio-osuudessa meditaatiotekniikat voivat olla hyvin erilaisia. Teemme meditaatiotekniikoita istuen tai seisten. Tekniikat tähtäävät kuitenkin aina samaan oivallukseen ajatusten ja aistimusten takana olevasta muuttumattomasta tietoisuudesta tai sitten ne valmistavat olemusta tuota oivallusta varten.

 

TEORIAT, PUHE JA KESKUSTELU 0-30min

Käsittelemme välillä myös chi kungiin ja meditaatioon liittyviä teorioita ja kuinka harjoituksia voisi tehdä parhaalla mahdollisella tavalla. Aiheina saattaa olla myös tietoisuus, tietoisuustaidot (mindfulness), henkinen kasvu ja kokonaisvaltainen hyvinvointi. Samoin osallistujilla on mahdollisuus tehdä kysymyksiä ja saada opastusta omaan harjoitukseen.

 

TEKEMINEN JA OLEMINEN YTIMESSÄ

Huomio on ennen kaikkea chi kung-harjoituksissa sekä meditaatiossa ja tarkoituksena on, että voimamaanantaina löydät paljon sisäistä voimaa, selkeyttä, rentoutta ja nostat energiatasoa. Teoriat, taustat ja keskustelu ovat kuitenkin sivuosassa. Niistä kiinnostuneille suositellaan Taivastalon viikonloppukursseja, seminaareja ja valmennuksia.

 

 

OPETTAJA:

Maanantait ohjaa Chi kung-opettaja, toimintataterapeutti amk, valmentaja Jarko Taivasmaa

 

HINTA:

22€ / kerta

85€ / 5kertaa

* viiden tai useamman kerran osallistujat saavat n. 10 sivua kirjallista harjoitusmateriaalia oman kotiharjoitttelun tueksi.

*ostettuasi viiden kerran kortin voit ostaa kauden ajaksi kuinka paljon tahansa lisäharjoituksia samaan alempaan hintaan.

 

SAAPUMINEN:

Omalla autolla

Länsiväylältä (Hki-Hanko-tie nro 51) Suomenojan liittymästä ajetaan Kaitaalle päin noin 600 metriä, Päivänkakkarantie 10 on oikealle. (Matka-aika noin 12 min Ruoholahdesta.)

Bussilla

Lähin pysäkki on Hannuksentiellä ennen Päivänkakkarantietä Suomenojan suunnasta tultaessa. Katso sopiva yhteys reittioppaasta HSL:n sivuilta; pysäkin nimi on Hannus. (Matka-aika noin 27 min Ruoholahdesta.)

Tule aina paikalle 10-15 min ennen kokoontumista. Ovi avataan klo 1750 ja suljetaan pian sen jälkeen. Aloitamme klo 1800.

 

 

KYSYMYKSET JA  ILMOITTAUTUMINEN:

044 040 1144

info(att)taivastalo(dot)fi

Ilmoittauduthan tekstiviestillä aina maanantaisin ennen klo 1200.

HUOM! Nyt tauolla marraskuun loppuun!

 

 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUKAAN!

 

Comments are closed.