Tasapainoa ja harmoniaa elämään

| Friday, November 11th, 2011 | Comments Off on Tasapainoa ja harmoniaa elämään

Sinä – kuten valtaosa meistä kaikista! – pyrit varmasti saavuttamaan harmonian ja tasapainon omassa elämässäsi. Uskoakseni me kaikki haluamme onnistua, olla terveitä, rakastaa ja tulla rakastetuiksi. Tahdomme elää pitkään ja nähdä koko elämän meille tarjoaman kirjon.

Minulle jooga on muodostunut tieteeksi, elämäntavaksi, joka tutkii, kuinka elää oikein. Pidän kehoani laboratoriona, jossa näen kaikkien tekemieni asioiden seuraukset. Syvällä itsessäni tiedän, viekö jokin ratkaisu minua kohti tasapainoa ja harmoniaa vai kauemmaksi siitä. Tähän syvempään itsetutkiskeluun käytän meditaatio- ja rentoutustekniikoita sekä joogaliikkeitä.

Uskon syyn siihen, että emme aina pysty rentoutumaan, piilevän mielessä. Pienetkin rentoutus- ja meditaatiohetket ovat merkittäviä. Ne antavat keholle ja mielelle mahdollisuuden latautua ja levätä. Ehkä sinäkin tunnistat joskus onnettoman ja kireän olon, mutta syy onnettomuuteen jää usein pimentoon. Mielestäni ainoa keino vapautua jännitystiloista, stressistä ja negatiivisesta tavasta ajatella on mennä syvemmälle ja kohdata oma mieli. Kysyä kysymys, kuka minä olen? Meidän tulee matkata mielemme taloon ja oppia tuntemaan se huone huoneelta. Siivota nurkat ja kaapit läpikotaisin.

Lue koko teksti Kauneus & Terveys lehdestä

 

Valoisin syysterveisin,

Liisa Erika Taivasmaa

 

Comments are closed.