Hyvinvointimatka Teneriffalle 8.-15.4.2012

| Wednesday, November 23rd, 2011 | Comments Off on Hyvinvointimatka Teneriffalle 8.-15.4.2012

Tervehdys!

Tässä on todella loistava tapa viettää pääsiäistä etelän lämmössä, voida hyvin ja oivaltaa läsnäolon kokemus vielä syvemmin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hyvinvointimatka Teneriffalle 8.–15.4.2012

Hyvinvointimatkalla paneudutaan kokonaisvaltaisesti kehon ja koko olemuksen hyvinvointiin. Ohjelmassa on mm. joogaa ja meditaatiota sekä chi kung-, mindfulness- ja hengitysharjoituksia. Harjoituksia tehdään sekä hotellin alueella että Teneriffan luonnossa. Matkan sisältyy myös retki Cristoforon keskukseen www.haciendacristoforo.com

Matkalle voi hyvin osallistua vaikka mindfulness tai muut harjoitukset eivät olisi ennestään tuttuja.

 

OHJELMASTA

Päivät alkavat hyvällä kehoa aktivoivalla harjoituksella. Aamiaisen jälkeen suunnataan retkelle tai syvennytään hotellilla mindfulnessiin eli tietoiseen ja hyväksyvään läsnäoloon. Illallisen jälkeen kokoonnutaan vielä pienen harjoituksen pariin ja keskustelemaan.

Matkan aikana on myös paljon aikaa nauttia auringosta, lämmöstä ja merestä. Suunnitellun ohjelman ulkopuolelle on mahdollista luoda yhdessä toimintaa ja inspiroivia keskusteluita. Sinulla on myös mahdollisuus jättää ohjelmaa väliin ja vain levätä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuva vuorilta Teiden kalderan ulkopuolelta, jossa vehrää mäntymetsää ja punaista maata. Taustalla näkyy toinen Kanarian saarista – La Gomera.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Itse Teide – Espanjan korkein vuori joka kohoaa 3718m korkeuteen. Edessä näkyy kuuluisa eroosion luoma kivipaasi, Roque Cinchado.

 

Retken Vilaflorin kylään, josta löytyy kaksi Euroopan suurinta puuta, ja Teidelle teemme matkamme kolmantena päivänä. Teemme myös meditaatiota ja chi kungia upeilla paikoilla sekä lepäämme läsnäolossa.

 

LISÄTIETOJA JA MATKAN VARAAMINEN

Lisätietoja, hinnat ja matkaohjelman tarkempi kuvaus löytyy yhteistyökumppanimme Tjäreborgin kotisivuilta http://www.tjareborg.fi/hyvinvointimatka-teneriffalle

Sieltä löydät myös ohjeet matkan varaamiseen.

 

Jos on mitään kysymyksiä liittyen matkaan tai ohjelmaan, kerromme mielellämme lisää!

info(att)taivastalo.fi  044 040 1144 (Jarko)

 

Parhain terveisin ja tervetuloa mukaan,

Jarko Taivasmaa

 

Comments are closed.